Благодаря ви мили момичета и момчета

Аз се стягам за

Пегасиса е изписан за 28 дни, както вече съм разбрала от вашето "Мъдро ръководство за подпомагане на новопостъпилите в борбата"

.
За последното ако не знаех от вас и не бях настоявала пред сестрата - нямаше да е факт, а щеше да бъде недостиг на лекарства и разход на много нерви. Благодаря ви!

Да споделя: днес в аптеката "Марешки", след като ми прегледаха рецепти, книжка, протоколи и т.н. и всичко беше наред, отида служителката да провере дали има наличен копегус и се върна със следното изречение:
"Съжалявам, но трябва да отидете другаде. Ние не работим с тези продукти. Говорих с управителката. Не можем да ви ги осигурим". И доста грубо ме отпъди.
Добре че вие ме упътихте към "Санита" с/у ВМИ. Вярно, че почакох 2 часа опашка, но служителката беше просто невероятно мила и компетентна, за което съм й благодарна. Инжекцийките вече се съхраняват при здравословните 5 градуса в хладилника у дома, който съм снабдила с чисто нов термометър!
Прегръщам ви всички с много благодарност и пожелание за здраве и успехи - във всичкооооо!