Сдружение ХепАктив > Сайтът на сдружението

 Статистика за публикуваните материали и посещаемостта на сайта

(1/1)

Радослав Русинов:
В този пост ще направим отчет за работата, която свършихме по сайта през изминалата една година след неговото стартиране. Ще публикуваме и статистиките за посещенията през този период, защото именно тази информация се явява допълнителен коректив за нашата работа.
Стартирахме сайта на 30-ти март 2009 година с амбицията да го превърнем в място, където всеки, който е засегнат по един или друг начин от болестта хепатит, да може да получи информация за заболяването, и за последните новини и открития в тази област.
В деня, в който пуснахме сайта онлайн, стартирахме със 63 материала. Те включваха:
- написани от нас статии, като за източници бяха използвани най-авторитетните източници, до които имахме достъп, като български учебници по медицина, както и медицинска литература на английски. В тези статии се опитахме да покрием всички най-важни теми, като "Видовете хепатит", "Диагностика", "Чернодробна биопсия", "Устройство на черния дроб", и т.н.
- преведени материали на месечни обзори на научните публикации за хепатит B и C, това бяха т. нар. HBV журнал и HCV журнал.
- преведени новини в областта на хепатита.
- отговори на различни често задавани въпроси.
Още тогава обещахме, че ще продължим да работим върху сайта и да го обновяваме с нова информация. За тази изминала година публикувахме нови 221 материала (или средно 18.4 на месец и 4.25 на седмица). Това включва:
....................

Целият блог пост може да прочетете на сайта на ХепАктив: Статистика за публикуваните материали и посещаемостта на сайта за изминалата една година.


С най-добри пожелания,
Екипът на ХепАктив

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия