Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България
Фиброскан
(1/1)
Марта:
Здравейте на всички.Да споделя за тези,които са от Бургас.В болница Сърце и Мозък вече има фиброскан.Днес си правих проследяване на хепатит В и изненадата беше огромна за мен.Прегледът се поема и от здравната каса с направление от гастроентириолог.Успех в лечението на всички????
Силвана Лесидренска:
Здравей,
може ли повече информация - локация, как става записването за час, за да можем да ги споделим на сайта ни.
Марта:
Привет Силвана!Тел.номер на МБАЛ Сърце и Мозък Бургас е 056/703003 на него се дава информация.Аз си правя всяка година проследяване на хепатит В.Миналата година бях в Токуда при Др.Балабанска.Тази година реших да пробвам в Бургас,където живея.Първо при гастроентериолог и тя ми предложи хоспитализация в Сърце и мозък,където ще ми направят всички иследвания.Доверих се и отидох.Изненадох се супер приятно.За престой от едно денонощие ми направиха абсолютно всичко,което беше в Токуда.Всички кръвни иследвания,скенер на черен дроб и фиброскан.Абсолютно всичко се поема от болницата.През 2017 година съм диагностицирана с коенфекция на хепатит С и хепатит Б.Бях с фиброза 4 степен и начална цироза.Тогава излекувах Хепатит С,но хепатит Б си остана.От тогава се проследявам всяка година.Миналата година Др.Балабанска констатира-за в момента вирусът не се открива и фиброза 3.Вчерашното иследване - фиброза 2.Много се радвам на тези резолтати и за това побързах да споделя с вас.Дано да съм помогнала,особено на тези,които са от Бургас и близките градове.Пожелавам на всички късмет и успех в лечението????
Силвана Лесидренска:
Ooo,чудесни новини. Много се радвам за теб, а и за това, че в Бургас вече има такава опция.
Със сигурност ще споделя на сайта ни.
Марта:
:congrats:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия