Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА СДРУЖЕНИЕ „ХЕПАКТИВ”,

На основание чл. 22, ал. 3, вр. чл. 20 от Устава на Сдружение „Хепактив”,  решение и възложение на Управителния съвет на сдружението от 06.08.2026 г. свиквам заседание на Общото събрание на сдружението на 11.09.2026 г., от 13.00 ч., на адрес : София, ул. „Проф.Н. Михайлов” № 2, ет. 2, ап. 11, при дневен ред:

1. Обсъждане и приемане на годишния финансов отчет на Сдружението за 2025 г.;
2. Обсъждане и приемане на отчет за дейността на Сдружението и председателя му за 2025 г.;
3. Разни

Съобразно чл. 18, ал. 2 от Устава на сдружение „Хепактив” членовете на Сдружението могат да участвуват в Общото събрание лично или чрез представител, упълномощен с изрично писмено пълномощно да ги представлява на едно или
неограничен брой заседания на Общото събрание. Едно лице не може да представлява повече от трима членове. Пълномощниците нямат право да преупълномощават с правата си трети лица.

София 07.08.2026 г.                                                                                                                               

Силвана Лесидренска
Председател на Управителния съвет
Сдружение „Хепактив”
2
Моята история / Re: Хепатит Б
« Последна публикация от NO_HBV - Юли 27, 2026, 11:37:52 »
Доколкото съм чел и ми е известно, при хронична ХепБ инфекция идва момент когато вируса се "изморява" и имунитета успява да го пречупи и премахне. В информацията беше записано, че това се случва на хора с дългогодишна инфекция от раждане или заразени като малки, и на възраст след 45+ е възможно да се случи това, като количествения HBsAg постепенно намалява до напълно премахване и поява на антитела. Разбира се, не всички сме късметлии..  :wink3: 
3
Моята история / Re: Хепатит Б
« Последна публикация от kiki1234 - Юли 16, 2026, 10:35:22 »
След дълго хронично носителство,някак се е изчистил и на 40 ми годишнина при рутинен профилактичен преглед hbsag излезе отрицателен.....Страшно много се изненадах и си мислех,че е грешка .Трябваше ми година да събера смелост да си пусна и антитела...ами 94 ,не мога да повярвам все още ,но съм много щастлива.
4
Ехааа, колко е яко, като прочета за успешно лечение. Много, много се радвам за теб. Честити ти свободни от хепатит С тяло и душа!
5
Общи теми / Re: Изследване за австралийски антиген
« Последна публикация от Силвана Лесидренска - Юни 10, 2026, 09:06:20 »
Възможно е вирусът да е изчистен.
6
Общи теми / Изследване за австралийски антиген
« Последна публикация от ini - Юни 09, 2026, 19:08:51 »
Здравейте! Имам въпрос и знам, че тук има много компетентни хора, които да ми отговорят. Имам хроничен хепатит В, открит случайно преди 16 години. След направени изследвания и консултации с лекари, се оказа, че вирусното натоварване е сравнително малко, т.е. хроничния хепатит не е активен и не се нуждая от лечение. През тези 16 години на 2 пъти ми се наложи да вадя медицинско и там се изискваше изследване за хепатит В. Разбира се, австралийския антиген си излизаше положителен. Последните 2 години при профилактични изследвания, личния лекар включва и изследване на хепатит В, въпреки че знае, че съм с хроничен. Предполагам, че се изисква задължително и затова го пуска. Обаче и двете години изследването излиза отрицателно. Миналата година реших за себе си, че е някаква грешка и не повдигнах въпроса пред лекар. Обаче същото излезе и тази година. Възможно ли е това? Дали действително се правят тези изследвания или просто пишат резултат? Не знам как да си го обясня.
7
Общи теми / Re: Мавирет и физическа активност (лечение на хепатит С)
« Последна публикация от gtsh - Юни 06, 2026, 10:27:47 »
Здравейте всички!
С вчерашна дата PCR тестътъ ми е отрицателен!
:-)
Исках да ви се похваля, но особено много исках да ви благодаря!
Този форум ми беше от голяма помощ и мненията ви ми помогнаха пъро - да, се съвзема, и второ - с няколко, мога да ги нарека - безценни съвети. Имах една безсънна нощ веднага след диагнозата, когато това място се превърна в една почти буквална светлина в тунела.
Силвана, ако четеш, специални благодарности на теб! Отношението ти е страхотно, а анажираността която показваш е действително нещо което прави цялото ни общество по-добро!
Поздрави на всички!
Стискам ви палци, приятели!!!
8
Има теми в които е засегнат въпроса ,който ме интересува ,но информацията не ми е достатъчна.Лекувах хепатит C с Epclusa и след 3 месеца лечение няма вирус и след още 3  месеца днес 29.05.2026г.контрола при проф.Антонов също не се открива.За съжаление обаче все още имам болки в мускулите и ставите .Имам и лека ,,мозъчна мъгла,, и  лека полиневропатия на краката.Въпросът ми е има ли хора с подобни оплаквания след излекуване от хепатит С и някой ако знае колко време продължават тези неща и пият ли се някакви добавки за тях?Благодаря!
9
На лечение съм / Re: Стойности на Hbs-ag
« Последна публикация от richard - Май 23, 2026, 14:24:20 »
Не се занимавай с никакви добавки!
10
На лечение съм / Re: Стойности на Hbs-ag
« Последна публикация от dimopetrov - Май 23, 2026, 07:56:04 »
Засега 1 месец почивка после пак се почва с друг вид добавки.Трябва да се пробва., да се търси някакъв изход. Количествения Hbs -ag  е 15 евро така че не е такъв финансов проблем.Аз съм упорит. Определено ще има война. Един пример От доста хора съм чувал че едно 7 годишно дърво ако не ражда и си до него и кажеш на глас догодина ако не даде плод ще го отрежа и дава плод следващата година. Та и тука.. Не иска да се маха вируса без банесаи ще се наложи да го атакувам   :fight:
Страници: [1] 2 3 ... 10

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007