Браво! Супер, много се радвам за вас!
Не забравяйте, протоколите започват да текат веднага след като ви ги заверят в РЗОК (питайте там за всичко, може и да има промени от преди година), затова веднага намерете аптека, която да ви достави лекарствата. Не всички се съгласяват - аз реших да "почерпя" че да се съгласят. Можеше да мине и без почерпка, но не ми се рискуваше да не успея да взема лекарствата навреме, но при мен втората опаковка се очакваше точно по Нова Година.
Можете да започнете да ги пиете в момента, в който сте уверени, че ще вземете всички опаковки навреме преди да изтекат протоколите. Аз си оставих десетина дена аванс с цел, ако се случи да не мога да взема лекарството на точната дата да не се налага да прекъсвам лекарството, което е крайно нежелателно - не трябва да се пропуска ден! Сложете си напомняния за часа на прием (аз си драсках и на 1 календар, че съм го взел - при мен беше само 1 на ден), защото имах дни, в които се чувствах наистина свръх уморен и не можех да запомня нищо, но това го имах и преди лечението, всъщност по време на него само в самото начало и чак накрая се чувствах по-уморен, което лека полека премина. При всеки е индивидуално все пак, някои нямат никакви симптоми нито преди, нито по време на лечението.
Внимателно с билките (най-добре е ако може да не приемате нищо излишно) наспивайте се, движете се, но умерено, не се претоварвайте, пазете и сърцето, намалете стреса до минимум и бъдете позитивно настроени. Възможни са разни депресии и прочие излишни притеснения, но нищо по-различно от симптоматичен хроничен HCV - емоционалността е причинена от обърканите хормони заради нарушената работа на черния дроб (ако има такава). Ако сте пушачи се опитайте да ги спрете - това са много излишни токсини, аз не успях и все още много съжалявам за това. А момента да го направя беше точно тогава, но явно се оказах слаб.
Успех!