Автор Тема:  С мъжът ми сме заразени с хепатит C  (Прочетена 25379 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: С мъжът ми сме заразени с хепатит C
« Отговор #45 -: Март 31, 2023, 11:59:17 »
... както при всяко изследване с апарат, е важен човекът, който го управлява - една неправилна позиция на ръката и вместо Ф1 може да се измери Ф0. Ако трябва да се търси причина за голямата разлика при резултатите, това може да е тя. Затова е хубаво всяко изследване да се прави на едно и също място, за да може наистина да се проследи прогреса във времето.
Мда, така е, хубаво е на едно и също място, само че аз при 4 ходения в Токуда, 4 различни човека ми го мериха и то все млади доктори - специализанти. И след като намерих това ръководство за използване на фиброскан и се загледах в резултатите (картинките на разпечатките) съм почти убеден че поне 1 от изследванията не е проведено правилно.
Така че предвид това, че алат-а ми отново е повишен, а уж съм с ф0 или ф1 и то без грам омазняване /според най-скорошното изследване/, започвам да се чудя реално с колко съм бил в началото, колко съм сега и на какво да вярвам.
« Последна редакция: Март 31, 2023, 13:56:28 от hristo_gb »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007