Автор Тема:  Проблем с намирането на Epclusa  (Прочетена 1256 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dodo84

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Проблем с намирането на Epclusa
« -: Май 05, 2023, 15:36:06 »
Здравейте,вече имам протокол и рецепта за лечението с Epclusa.Вчера при Марешки ми обещаха ,че ще ми се обадят в рамките на деня да ми кажат има ли по складовете с които работят лекарството.Няма отговор.Днес пак ходих на място говорих с управителката -още нямали отговор от складовете.Момента в който започна да ми говори да питам в други аптеки ми стана ясно ,че гледат да ме разкарат.Рецептата е със срок от 14 дни.,който от вчера текът.От там отивам в аптека Софармаси -оставете си номера ще ви се обадим или проверете в друга аптека!Отговор от никъде...!Утре е събота после неделя,понеделник почивен ден.Дните си минават.В Карлово това са аптеките на големите вериги.Притеснението ми е да не увисна с  рецептата и лекарствата ,за който се боря половин година!Някой имал ли е подобен случай,какво да правя?

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3197
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Проблем с намирането на Epclusa
« Отговор #1 -: Май 09, 2023, 08:47:28 »
Ако не си намерила, ми се обади на 0988 722 988
Между 2 и 13 декември няма да бъда на линия. Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Dodo84

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
« Отговор #2 -: Май 10, 2023, 16:14:40 »
Благодаря отново.Днес се обадиха от Софармаси ,че са го доставили.Вече го взех,ще изчакам няколко дни и го започвам!Уверяват ме ,че няма да има проблем със следващите опаковки.Дано да е така!Ще пиша отново когато го започна в другия раздел.Бъдете здрави.

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #3 -: Май 25, 2023, 09:27:38 »
Слава Богу, че са ви го доставили. Трябва преди да дойде протокола да се уговорите с аптека, дали ще искат да ви го доставят (принципно нямат право да ви отказват), за да не изпадате в такава ситуация и да не изтървете срока. Пиша го основно за следващите, които ще търсят информация тук. При вас е минало вече. Успех с лечението!
« Последна редакция: Май 25, 2023, 10:17:13 от hristo_gb »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007