Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - janetM

Страници: [1]
1
Здравейте,
Какви изследвания се правят за автоимунен хепатит? Как се доказва това заболяване?

2
Здравейте, току-що се регистрирах.
Просто исках да изразя възмущението си, че в град като варна няма КАБКИС, или може би аз не знам къде е. Ходих в ХЕИ - няма, и на още едно място пак.
От няколко месеца имам леко завишени чернодробни показатели, като днес след изследване бяха вече в нормата,но на горна граница: АСАТ - 29,02( до 41), АЛАТ - 40,59( до 41), и ГГТ - 82 (7-32). Досега бяха АСАТ - 45, и АЛАТ - 50, а ГГТ беше още по-високо от сега.
На ехограф казват, че не е увеличен черния ми дроб, и че картината е добра, само дето аз не се чувствам добре. Боли ме от време на време и отляво, и отдясно, като трябва да спомена, че имам диабет от 3 години. Правила съм преди време и изследване за вирусните хепатити Б и Ц, и бяха отрицателни.
Никой не ми казва нищо конкретно. При изследване на урина - има масово плоски епителни клетки, бактерии, единични левкоцити. Това също никой не го анализира, а според мен говори за нещо, след като и АСТ имам завишено на 320 (до 200).
Много моля, някой лекар да си даде мнението!
Също така забелязвам, че много ми изсъхват кожата по дланите по някое време на деня. Не мога да си опъна пръстите. Това пак съм чувала, че е показател за нарушение на черния дроб?
Моля, ако някой може да ме насочи към кого да се обърна и какви още допълнителни изследвания мога да си пусна?
Благодаря!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
Здарвейте,току-що се регистрирах.Просто исках да изразя възмущението си,че в град като варна няма КАБКИС или може би аз незнам къде е.Ходих в ХЕИ-няма и на още едно място пак.От няколко месеца имам леко завишени чернодробни показатели като днес след изследване бяха вече в нормата ,но нагорна граница.АСАТ-29,02(до 41) АЛАТ-40,59(до 41) иГГТ-82(7-32).Досега бяха АСАТ-45 и АЛАТ 50,а ГГТ беше още по-високо от сега.на ехофраф казват,че не еувеличен черния ми дроб и че картината е добра,само дето аз не се чувствам добре.боли ме от време на време и от ляво и от дясно,като трябва да спомена ,че имам диабет от 3 години.правила съм преди време и изследване за вирусните хепатити б и ц и бяха отрицателни.никой не миказва нищо конкретно.при изследване на урина-има масово плоски епителни клетки,бактерии,ед.левкоцити.това също никой не го анализира,а според мен говори за нещо,след  като и АСТ имам завишено на 320(до 200).много моля някой лекар да си даде мнението.също така забелязвам,че много ми изсъхват кожата по дланите по някое време на деня.не мога да си опъна пръстите.това пак съм чувала,че е показател за нарушение на черния дроб?моля ако някой може да ме насочи към кого да се обърна и какви още допълни изследвания мога да си пусна?благодаря.

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007