Други чернодробни заболявания > Други диагностицирани чернодробни заболявания

 Здравейте!

(1/3) > >>

iovka:
Здравейте!!!Пиша ви ,тъй като съм много разтревожена за сестра ми преди два месеца започна да се оплаква от болки в дясната област на корема,но тя не си беше в България,и нямахме пряка връзка с нея,само по интернет,и тя си мислеше ,че е гастрит или нещо такова,но когато се прибра и отиде на лекар беше доста пожълтяла и бледа,очите й също са жълти, гледаха я на скенер,и така установиха ,че е с увеличен черен дроб,и и направиха биопсия на черния дроб и дебелото черво.Резултатите не бяха от най-добрите,оказа се ,че е нещо на злъчните канали,от където минава злъчния сок,но точна диагноза няма.Сега не взема никакви лекарства предписани ,а е на билки само,но взе да събира вода в корема,вече на два пъти и вадят по 3,8 л .Ако някой може нещо да ми каже по въпроса моля пишете ми,непременно!!!От къде идва тази вода ,все това се чудя!!!

tedibon:
Здравей!
Чувала съм за запушване на жлъчния канал от камъни,а събиране на вода мисля ,че е от нещо друго!
Каква все пак е диагнозата на сестра ти,не може ,да не са  казали съвсем нищо!

polina:
аз сащо имах проблем със съдържането на вода но моя проблем идваше от бъбриците, тя как е с тях

bibitka:
Това задържане на вода в корема се казва "асцит" и  обикновено причинено от проблеми в чернодробно-жлъчната област ! Вероятности много, ние тук не сме лекари и само ще гадаем. Според мен са ви нужни добри специалисти, които да открият в най-скоро време причината за проблема.
Пожелавам скорошно оздравяване на сестра ти !!!
 :flowers:

iovka:
здравейте,аз съм Йовка,същата като тази дето писа за сестра си ,но незнам защо не можах да вляза със същото потребителско име,но това е без значение,сестар ми са и казали ,че черния и дроб не функционира

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия