Здравейте! Бях пациентка на д-р Ванков. Запознах се с него ,когато разбрах , че съм заразена с хепатит С. Препоръча ми го приятелка, която се беше излекувала от хепатит С. Твърдеше ,че именно хомеопатията и е помогнала. Но понеже и лекуващата ни лекарка от ВМА е една и съща ми обясни , че приятелката ми се е излекувала сама - организма и сам се е преборил с вируса. Въпреки всичко реших да опитам и аз. Д-р Ванков ми гарантираше , че ще ме излекува. В продължение на година и половина аз му се доверих и проведохме едно продължително лечение, като сменяхме периодично лекарствата, с надеждата , че ще намерим най-подходящото за моето лечение.Въпреки, че с вируса хомеопатията не можа да се пребори, докато бях на това лечение аз се чувствах много добре. Най- елементарните болежки , като главоболие, настинка, грип и др. мен не ме застигаха. Явно имунната ми система беше по-силна. В интерес на истината и стойностите на чернодробните ми инзими не бяха много високи. Случваше се дори да са близо до нормалните. Писиара ми преди да започна хомеопатичното лечение беше около150000. Година по-късно беше 50000. В момента се отказах от хомеопатията, тъй като започнах лечението с интерферон. Беше трудно решение, но не можех да рискувам, тъй като здравната каса ми отпусна безплатно лечение, и ако не се възползвам трябва после сама да си го плащам. Мисля си , че ако взимам и хомеопатичните лекарства успоредно с интерферона ще ми помогнат, но лекуващата ми лекарка ме посъветва да не го правя. Послушах я и се надявам всичко да мине нормално и да се повлияя от традиционното лечение. При всички случаи / какъвто и да е изхода / след една година аз отново имам намерение да се върна към хомеопатията. Дано само да е за борба с някои безобиден грип . На всички , които не са започнали традиционното лечение с интерферон препоръчвам да опитат с хомеопатията. Ако не им помогни, то няма и да навреди. Успех.
ehristova
Дипломант
Неактивен
Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
Резултати: Неуспешно завършенo
Публикации: 261