Други чернодробни заболявания > Други диагностицирани чернодробни заболявания

 Проблем с черен дроб и жлъчка

(1/1)

Краси:
Здравейте, реших да се включа макар ,че не съм точно с хепатит.Но проблема ми не е безобиден .Преди около година ме сполетя следното:Както се имах за здрав човек внезапно започнаха страшни болки в дясното подребрие,урината ми стана кафява и по спешност постъпих в болница.Оказа се сериозно възпалени жлъчка ,черен дроб и панкреас.Показателите ми бяха три пъти над нормата.Стабелизираха ме и ми дадоха лист с който да спазвам диета .Обаче незнам как се случи отново се озовах в болницата с повторно възпаление.Вече ме предупредиха че нещата са сериозни и може да имам и опасност за живота :sad3:в последствие отидох на преглед при доц.Кацаров мисля че беше той казва имаш камъни в жлъчката трябва операция.За мен операцията е за крайни случеи и не се съгласих. Сега търся алтернативни начини да изкарам  камъните от жлъчката .Държа да отбележа ,че купих билките на Цеца Василева след ехографа никакъв ефект .Ако някой знае нещо което може да помогне ще съм благодарна..... :smile:

anita:
Баща ми изчисти камъните в жлъчката след 3 процедури с билките. Първо изхвърли от жлъчните пътища, след втората процедура намаляха в жлъчния мехур и след третата напълно. Моя съвет е да не се отказвате само след първия път.

Радослав Русинов:
Здравей,
Най-доброто, което можеш да направиш, е да потърсиш още лекарски мнения. Ако алтернативното лечение не ти помага, и състоянието ти продължава да се влошава, тогава може би трябва да се насочиш към традиционната медицина.
Събери още лекарски мнения, и ако те не се различават в мнениятя си, може би най-добрия вариант за теб ще е да си направиш тази операция. Не знам кое приемаш за "краен случай", но когато живота ти е застрашен, не мисля, че операцията е най-важното нещо, за което трябва да се тревожиш.


Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия