Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 С мъжът ми сме заразени с хепатит C

<< < (7/7)

hristo_gb:
Моя грешка, не видях че Надя пита за следенето. Може да видите мненията на мравче_от_гората - тя е от Варна но скоро не е влизала май... дано е писала някъде за това къде е ходила:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=6209
(тук са наредени по обратно-хронологичен ред, т.е. първо са последните й мнения)

Иначе можете да търсите доказано добър ГЕ специалист, който добре да разчита ехографията, дори и да не е специалист по хепатитите.

Третия вариант, който по-скоро като допълнение към ехографията - самостоятелно си пускате на 6 месеца кръвни изследвания, но е добре да се реши кои. Според мен Рамус Мега покрива всичко необходимо - трийсетина лева е.

nadq_g80:
Благодаря ви за подкрепата на всички във форума най вече на Силвана Лесидренска и на hristo_gb   много полезни съвети ни дадохте .От тук на татък можем ли да се върнем към нормалния живот .Записахме си час при гастроендронолог да ни види на :smile: ехограф и да ни пусне изследвания .След 3 месеца ще си направим ПСР тест , и ще ви пиша как сме ,

Gmteem:
Препоръчвам на всички на които ин предстои лечение с Мавирет,да опитат приема да е вечер!Според мен е по-добрия вариант,има лека отпадналост лично при мен след приема иначе всичко е повече от прекрасно но лично според мен вечерта е по-удачният прием,следва сън и след това бодър и усмихнат ден :)

nadq_g80:
Вирусът не се открива HCV RNA и при двамата  :dance:Успех на всички ..!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия