Парите, които си дала и ще продъжалваш да даваш за изследвания, които се поемат от Касата, са немалко. Ако можеш да отделиш 2 дни до София и обратно, постъпи в Токуда (там приемът е 195 лв), но ще ти направт всичко плюс Фиброскан и ще имаш яснота веднага. Случващото се в Св. Марина даже не знам как да го коментирам...
Ходих навремето около 2011 г. в св.Марина(Терапията) при един прочут доктор и като ме обрули 500-600 лв за изследвания(за онова време си беше една заплата че и отгоре) и след изследванията каза че трябва да ме приемат за "допълнителни процедури" като биопсия и т.н. Обадих се в Алексадровска в София веднага казаха че могат да ме приемат и направят пълни изследвания и наблюдения на черния дроб по клинична пътека.Единственото което платих е за Вип стая.От леглото не съм ставал - за кръв идваха на място да ми вземат и ехография ми правиха,разпитваха ме какво ме как съм разбрал и т.н. дори казаха че на този етап биопсия няма да ми правят ниски са стойностите и само да си следя ПСР -а на 6 месеца. нищо общо с варненската св.Марина/Терапия.от Токуда също съм доволен всичко е на ниво