zdraveite,
vurnah se predi niakolko dni v bg

.otidoh pri doktora, pri koito sum bila predi pove4e ot 2 godini, kogato za posledno biah v bg.moiat slu4ai mozete da poglednete v sekciata nov 4len, post "zdraveite ot italia".doktora e prof. zahari krustev-kazvat che e mnogo dobur.napravi mi pregled v chastnia my kabinet i ehograf su6to.napravih si izsledvania za alat i asat i za kolichestvoto na virusa v kruvta.tova za kolichestvoto na virusa v kruvta mi stryva 250 lv.

-pla6tam si ne kato zdravno osigyrena.o6te chakam rezyltatite i ot dvata.predi da spodelia kakvo mi kazaha sled pregleda i ehografa iskam da vi popitam dali tova,koeto mi kaza doktora e korektno.i taka, kogato go popitah za izsledvaniata za genotip na virysa, toi znaeki, che za momenta ne moga da zapochna lechenie, imaiki predvid vse o6te sloznata mi sityacia bg-italia, mi otgovori , che niamalo smisul da si go pravia, che stryvalo po4ti 500lv i che toi ot dvesta pacienti imal samo edin s genotip 2.pochti vsichki bili s genotip 1 v na6te geografski shirini-taka se izrazi.

sled kato me pipna tyk tam kaza che chernia drob mi e mek i e zapazen.sled ehografa rezyltatite sa:
cheren drob: uvelichen za smetka i na dvata diala.gladuk kontyr.homogenna, izoehogenna stryktyra.
vena porte: 10mm

zluchen mehyr: stena bez trisloinost, bez konkrementi v lumena.
holedoh: nedilatiran
pankreas: suhranen parenhim
slezka: razmeri 90/35 mm
vena lienalis: 4mm
bubreci: suhraneni razmeri i parenhim.bez belezi za hidronefroza.
:oako niakoi moze da me svetne dali deistvitelno tova e dobre kakto kazva toi...PK-Merza kaza da produlza da go pia.pomagal na chernia drob da se bori s virusa.i poneze go popitah za edni petna , koito imam po rucete i krakata.nai veche dolnata chast na krainicite sa mi kato na cherveni i beli petunca-dali ima neshto obshto s funkciite na chernia drob- doktora mi naznachi izsledvania na krioglobulinite.obikolih polovin sofia predi da nameria kude gi praviat, za6toto v aleksndrovska ne gi praviat veche, a toi tam me be6e pratil.i tam chakam o6te rezyltata-ne mi obiasni ni6to za tezi krioglobylini.znaete li ne6to po vuprosa??

surdechni pozdravi na vsichki i uspeh na tezi, koito v momenta se lekyvat.blagodaria za vnimanieto.
6te pi6a pak kato izlezat rezyltatite.