Повече за вирусния хепатит > Полезни линкове

 Полезни линкове за хепатит В

<< < (2/2)

Радослав Русинов:
Изи, благодаря за споделения линк! HBVAdvocate.org е проект на The Hepatitis C Support Project (HCSP) - американска неправителствена организация, която се бори срещу хепатита. Техен е и проекта и сайта HCVAdvocate.org, с който те първоначално са стартирали. След това пускат и HBVAdvocate.org.
Информацията, която се публикува на тези сайтове е страхотна и написана на много достъпен език. Именно тези два сайта са основния източник на материалите, които превеждаме и пускаме на нашия сайт. Например, от www.HBVAdvocate.org сме превели всички HBV журнали от средата на 2008-ма година до днес, както и почти всички техни лист-факти за хепатит B.
www.HCVAdvocate.org имат аналогично издание на HBV журнала за хепатит C - HCV Snapshots (бивш HCV Journal), което също превеждаме от 2009-та година насам. Превели сме и множество техни лист-факти за хепатит C.


Поздрави,
Радо

izzy:
Да Радо, малко след като пуснах поста си открих връзката към Хепактив :smile: Направо сте страхотни! Колко време и усилия влагате....само мога да ви се възхищавам :flowers: Ако някой ден ви се наложи да  превеждате нещо от немски ( и нямате човек, който да го прави) съм насреща. Бих се радвала да помогна по някакъв начин!

Радослав Русинов:
Благодаря, Изи!
Ще имам предвид, ако изникне нещо на немски.  :smile:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия