Благодаря ви приятели

Аз отдавна ви чета . Сред вас се чувстам истински свободна - години наред съм крила , че съм с хепатит Б .
Лекарката от кръвния център ми беше насадила мисълта ,че се хваща само по полов път и ме натискаше
да кажа с кого съм имала контакти - за да се свържат и с тях.Каза ми още ,че хората с хепатит не живеят много.
Аз , тъй като не съм била с никой друг освен с мъжа ми , обвиних него ,че ми изневерява.
Да , ама той излезе отрицателен.За разлика от мен той си бе направил изследванията тук в София.
Лаборантките му обяснили подробно какви са пътищата за заразяване и какво да направим занапред.
И аз разбрах откъде съм го прихванала , но връщане назад няма.
Личната лекарка ме изпрати при инфекционист , който ми каза ,че доста хора си остават
за цял живот само носители , без да се разболяват - и че познава хора ,които са над 30-40 г. с този вирус.
От 11 г. вече съм с него .Свикнах , но не споделях с никой.Съветвах познати и приятели да се ваксинират -
казвах им ,че ние сме го направили.
Досега чернодробните изследвания , които си правих при личната ми лекарка бяха в норма и затова тя не ме
изпращаше при друг.
Но откакто ви чета ,разбирам ,че само това не стига за да се отхвърли тази болест.Никога не съм имала симптоми ,
каквито някои от вас описват.
Моля се утре нещата да не са толкова стресиращи - макар че сега се чувстам по-силна да приема всичко по-спокойно -
много полезни неща научих от този форум.
Едно голямо благодаря на неговите създатели