Автор Тема:  Здравейте и от мен !  (Прочетена 31819 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен angy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 36
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Здравейте и от мен !
« Отговор #45 -: Юни 07, 2011, 23:04:59 »
Здравейте,приятели !!!   :flowers:
Отдавна не съм писала.Направо чесно казано не ми се и споделяше за мотането из София и за непрофесионалното отношение на поелите моя случай професори.
Извинявам се,че пиша такива неща,но просто това нещо в България .....незнам как да се изразя...
Защо се получава така, само при мен ли е...незнам
Значи разбрахме се с моята професорка в началото на май месец да взема направление за хоспитализация и да заминавам за ПСР и другите му там изследвания.
Предварително цяла седмица сме се уговаряли с нея, кога точно да отида .
Отивам аз в София с моя съпруг и ми казва професорката да влезна при професора, който е шеф на отделението, че без негов подпис нищо не ставало ( нарочно не пиша имена ).
Влизам аз при него, след доста чакане,но нали е понеделник, а и от цяла България идват хора, е разбираемо.
Ами този професор се чудеше откъде съм дошла, коя съм аз и кой ми бил казал да идвам след 3 месеца на контролен ПСР   :laugh:
Значи първия път , когато бях в София него го нямаше - в отпуска.
Цели 3 МЕСЕЦА професорката , поела случая ми, не е сметнала за необходимо да го запознае с моя случай, да се консултират, да обсъдят и т.н.   :shocked1:
Аз седя в кабинета му и му казвам , че аз не съм лекар и няма ей така на моя глава да си определям кога да идвам.Той тепърва гледа епикризата ми, не я е виждал досега  :shocked1:--3 месеца.....
< Я кажи на професорката да дойде при мене, щом като те е викнала на 3-ия месец>
И ми казва , че сега е твърде рано и че всички изследвания ще са същите.
Ами питам го как така, аз идвам от далече, извикана съм да дойда.
Оставила съм си децата при сестра ми, само и само да съм в София, както ми е казала професорката.....
Съжалявам, че написах толкова дълъг пост,дано не съм ви отегчила,но това е истината и тя не ми хареса никак.....взех си епикризата и си тръгнах и то си я взех по мое настояване, защото професора си помислил , че ми я бил дал.....та добре че се върнах за нея.
Това е от мен!!! През септември съм си запазила час за Антонов !!
Сърдечни поздрави от нас!!! Желая на всички едно прекрасно лято!!! Ние заминаваме за чужбина ! Там се надява да събера сили и мноооооого търпение, за да мога през септември отначало да започна всичко за мен и за моите две дечица!!!    :flowers:  :flowers:  :flowers:
Истинските неща могат да се видят само с очите на душата !

Неактивен tetibulka

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #46 -: Юни 07, 2011, 23:24:11 »
и ми казва професорката да влезна при професора, който е шеф на отделението, че без негов подпис нищо не ставало ( нарочно не пиша имена ).

Е, то няма и нужда - сетихме се.
Не бяхме разбрали, че и тя станала професорка, ама нищо...
Гадна болест е мегаломанията.

Само не разбрах защо чак за септември си записала час при доц. Антонов?
Hang in there.

Неактивен angy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 36
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #47 -: Юни 07, 2011, 23:53:30 »
Ами , за септември, защото заминаваме сега за чужбина и ще се върнем края на август, та затова.
По принцип към края на юли ще са минали 6 месеца от първия ПСР, но тогава немога , апък и един месец не е чак толкова фатално.
А и нали ще сменям доктора...   :laugh: , тъй че тъкмо навреме се сетих за Антонов !
Иначе личната ми пусна доста изследвания, след като видя епикризата.Асат и Алат са в норма, билирубина много леко завишен, но преди беше доста завишен, така че според нея вървим към подобрение.   :wink3:
Истинските неща могат да се видят само с очите на душата !

Неактивен eli13

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #48 -: Юни 08, 2011, 01:23:30 »
То и аз се сетих коя е тази двойка професори. Вече неколкократно чета сходни неща за тях из форума. Този път преждевременно и своевременно са се изложили, за да се насочиш на правилното място преди да си започнала лечение. А ти баш най-правилното си избрала  :clap:

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #49 -: Юни 08, 2011, 07:20:23 »
Добре дошла в отбора на пренасочилите се :laugh:
Тези дето се лекуват при професорите са по-герои от нас. Ние се борим само с лечението, а те и с лекуващите ги :)

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Rumi_

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #50 -: Юни 08, 2011, 12:42:33 »
Не мога да не се включа в дебата за ПРОФЕСОРИТЕ. И аз съм от "щастливците" които са при тях.
Мъка и пародия е  лечението там. :scream: Вярно е, че не е мястото във форума да се правят подробни коментари по адрес на лекуващите.
Как обаче лично аз, веднъж не почувствах промяна в отношението и начина им на дйствие?
Как веднъж поне не ме извикаха в болницата и всичко да се уточни на място?

Поздравявам те за решението да си при друг специалист :clap:. На мен ми остават още 4 инжекции и ако се налага второ лечение изхвърчам от там - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007