Здравей
Всъщност накратко историята е така - за последен път декември бяхме заедно... Тогава го боляха ставите, беше изморен с температура, оплакваше се че има главоболие и отпадналост... Тогава и за последен път правихме секс без предпазни мерки, всъщност после се разделихме и малко след това към Коледа ми се обади, за да ми каже че са му открили хепатит А. Майка ми е лекар и веднага направихме нужните кръвни изследвания в болницата, където работи и бяха отрицателни за А. След което началото на януари пак се чуваме, за да ме осведоми , че са му открили Б... Отидохме в Столетов, пуснахме за 3-4 маркера и излезе положителен, т.е. активен за Б , но уви нямах никакви симптоми... Нищичко, чувствах се отлично. Взехме мерки, майка ми намери някакви прахчета от Перник (народна медицина...) от които пих. Ходих на ехограф , и ми казаха че черния ми дроб е леко подут само. Чернодробните ми началото на януари не бяха отлични, но бяха малко под нормите... После пих Изопринозин(имуностимулатор) различни витамини, чай от шипка, легалон за дроба. Но въпреки всичко никакви външни белези на болестта. Миналата седмица ми взеха кръв за чернодробните и излязаха напълно нормални резултати
Всичко в нормата. Днес бях в Столетов , взеха ми кръв и утре към 1 ще се разбере дали съм здрава
Точно така никой от бившите ми няма нищо, проблема е че съм била с повече мъже, отколкото той с жени... И си мисли че аз съм го заразила. А днес ми казаха че при това положение , той е с бил ктивен хепатит декември месец (при онези оплаквания) и може би ме е заразил, при което съм хванала болестта съвсем в зародиш, защото при мойте изследвания нач на януари има антигена на болестта , но явно и без наличията на симптоми не се е бил развил още в мен...
Всъщност мен не ме интересуваше ни най-малко кой кого е заразил. Случило се е , не е било нарочно отнито една от двете страни, но онази вечер той си позволи да ми каже , че съм му съсипала живота и здравето
И ми стана изключително зле, и затова се поразрових и стигнах до отговор...
Така че стискайте палци за резултатите утре