Благодаря ви!
Незнам какво да кажа в момента.
Развълнувана съм от това да бъда включена като Топ потребител и някак... не се чувствам достатъчно компетентна за това. Мислех си, че повечето от нещата, които пиша не са съществени и засягат отделни проблеми без да ги обхващат в пълнота. Като малки частички от пълната мозайка, които понякога застават на неправилното място и някой трябва да се намеси, за да "оправи" нещата.
Поначало съм щастлива да мога да споделям с някого мислите си по тези въпроси и това ми носи успокоение и ми помага да открия... отговорите... ако съществуват такива. В държава като България се чувствах като извънземно в джунгла, пълна с неразбиране и липса на информация.
С нетърпение очаквам да прочета всяка публикация, но въобще не предполагах, че съм толкова активен потребител. Не съм си го поставяла и за цел. Станало е случайно.
Мисля, че във Форума хората не само могат да обменят информация, но и да получават подкрепа, успокоение, разбиране, които са особено важни за доброто функциониране на имунната система.
Надявам се и занапред да мога да публикувам и информацията ми да бъде полезна и за другите.
Пожелавам на всички ЗДРАВЕ!