Здравей
Вече сте двама със Стефан, които в момента сте на лечение. Мисля, че ще е много полезно за всички които посещават форума ако и ти се включиш с постове с информация за това как протича лечението при теб. Можеш да започнеш отделна тема, която периодично да update-ваш с информация за това как ти се отразява лечението и как се чувстваш. Разбира се, стига да имаш желание да говориш за тези неща.
Много от хората, които са диагностицирани с хепатит C и трябва да живеят с това, наистина се чувстват много зле и изпадат в депресия. На мен също ми трябваха много усилия, за да преодолея страховете си, особено след като колкото повече четях толкова повече се засилваха притесненията ми. Дано всички тук успеем да помогнем на всички тях да погледнат по-малко по-различен ъгъл на болестта и да станат по-големи оптимисти.
Другата част от хората, които знаят че имат хепатит пък не правят абсолютно нищо, за да разберат за състоянието си и не се опитват да се лекуват, защото не се притесняват от болестта. Не знам обаче как бихме могли да помогнем на хората, които не се интересуват от болестта, защото те не посещават интернет, опитвайки се да научат повече за болестта си. Може би един ден и това ще се промени.
Пожелавам ти успех с лечението и дано всичко се нареди така, както искаш
Колкото по-оптимистично гледаш на това, което ти се случва, толкова повече шансове имаш всичко да завърши по-добре
Поне аз смятам така!
Поздрави,
Радо