И мене Лилянова ме лекуваше, една слаба, русолява,нали?
Всъщност тя си беше най - в час.
Точно аз като бях имаше бум на хепатит А и беше фул макс и някаква трагедия абсолютна.
Навънка беше яко сняг,а вътре студ, беше най-студената зима тогава.
Тва което най-ме изуми беше, че те правеха някаква смахната сметка на парите и то в наш интерес - да ни излезне по-евтино. Мене само до пари ми беше, викам "Кво ми говорите за пари бре, казвайте колко и какво и да се махам по-бързо от тука, че у тая болница здрав да влезнеш,болен ще излезнеш".
Мизерия на Ен-та степен.
Аз ги разбирам защо са изнервени лекарите. И ти да работиш в такива условия - сигурно по-изнервена ще си. Щото гледат хорицата как се мъчат, а нямат един телевизор да им пуснат, да не думам за храна, чаршафи, отопление, консумативи и пр.
Пари нема.
Иначе аз макар да бях мн. зле нищо не ме болеше и си цъках на едно нинтендо. единствената ми грижа беше да внимавам да не ми го гепат наркоманчетата от отделението.
Нито ме болеше,нито ме сърбеше, бннито съм повръщал...само дето отслабнах и станах оранжев за 2 седмици. Иначе си имах апетит даже. Ако не ме беше зарязала мацката заради това тогава, сигурно и на секс щеше да ме избива. Hihi. Само приятели ми идваха на свиждане. Някои ревяха все едно вече съм умрел (тъпаци), а други ми се хилеха и ми се подиграваха.
"Колко спести от презервативи?" - ме пита един.
Звучи кофти, ама ако съм болен предпочитам така да ме третират, не да ме гледат жално.
Смятам, че една такава болест не може да навреди много на човек. Мисълта, че човек е болен вреди.
Викаш си "абе болен съм,половин човек съм,сега какво ще правя...". Това вреди. Един вирус да нямаш в себе си, ако някой те убеди, че си болен - може да те съсипе.
Затова такива болници като Инфекциозна не е зле да ги ъпдейтнат малко.
След 10-тина години ако съм се замогнал, ако още е така, ще взема да купя 40-50 телевизора за тая болница, мамка му.