Силвана,знам,че много си чела и с много неща си се сблъсквала ама тая картинка дето я рисуваш - много песимистично ми звучи. Пък така хич не е хубаво...
Най-съвършеният организъм след природата, е човешкия (въпреки,че вирусолозите твърдят друго) и като такъв,по мое мнение, е способен при подходящите условия и предпоставки, да се справи с всяка заплаха. Иначе единствената алтернатива ,която ни остава,е да чакаме някой да започне да отглежда черен дроб в епруветка. Отказвам да повярвам,че не мога да се излекувам.
В природата за всяка отрова има и противоотрова, за всяка болест има лек. И за нас има. Просто трябва да гледаме малко извън матрицата,извън това,което ни казва медицината. Защото ако за много неща е права, то за също толкова много греши. Сега казва,че за Хепатит Б няма лек, но за колко още болести е "нямало" такъв?! Може и да не го открият докато ние сме живи,но това не значи,че го няма. Лек,или метод,или начин на мислене,или каквото и да е там... Не се доверявам сляпо на медицината,защото иначе трябва да си тегля куршума. Няма да стане. Не може такова едно малко нещо да е по силно от нас. Малкото камъче обръща колата, ама когато коларя недоглежда. Всички ще се справим. ☺
А за фармацевтичните компании - убедена съм,че държат много "златни мини" по шкафовете. Ама шкафовете ги отварят,когато и други се сетят къде върви жилата.