Здравейте!
След прегледа ми при д-р Балабанска на Фиброскан и ехограф установи, че нямам увеличение на ч.дроб,нито стеатоза, далака също добре,жлъчка прегъната/но това си го знаех),на десен бъбрек малка киста 11мм.
Фиброскан-502-4,0кРа,Ф0,САР за стеатоза 180дВ/мС0
F0S0
Изписа ми Изопринозин 2×1 капсула за 3 месеца и след това пак за 3 месеца Биозин по 1 капсула.Също и котешки нокът.Д-р Балабанска.Много ми каза,че това са за изчистване(намаляване) на Австрийския антиген (който при мен е около 6 000 IU/ml).
Притеснението ми е ,че след като прочетох за страничните ефекти наИзопринозина малко се стреснах и незнам дали да ги пия.
Ако някой може да каже как се е чувствал и колко време ги е приемал и дали е имал някакви странични ефекти.
Балабанска ми каза,че в момента се провежда клинично изследване в Б-я на което са подложени 20 човека с нови медикаменти.Също така се очаква до 1-2 години още едно такова с нови медикаменти и ще са подходящи хора като мен ,които не са провеждали лечение и имат ниски показатели.Дано да има успех в откриването на такова хапче,което да ликвидира напълно вируса!!!
А и да потвърдя впечатлението от д-р Балабанска какъв страхотен Човек и лекар!
Лени мисля,че ти беше пила Изопринозин, може да ми кажеш ли да ми кажеш колко време и как си се чувствала след приема?
Пожелавам Ви успешен ден!