Здравейте,жена съм на 35 години.
От 5 години започнах да отключвам разни болежки. Започнах да търся причина и до момента установих това:
Дискова херния на 2 нива 2017г., Автоимунен Тиреоидит на Хашимото 2020г.,почервеняване на ръцете през 2018. Сърбеж по краката,без да има реална причина,започва изведнъж,без да има нито пъпка,нито нищо.
Също 2018 г.се появи и болка вдясно около и/или под ребрата.
Рефлукс,газове...
Правих изследвания за Хепатит В и С бяха отрицателни.
Пих разни хапчетата,уж нещата се оправиха.
12м.2020 г.загубих обонянието и вкуса си. Не бях прегледана от лекар,пих витамини,аспирин,антистенокардин и други. Температурата даже ми падаше под 36. Никой лекар по това време не ме изпрати на тест,така и не знам дали беше Ковид,или не ...
След това обаче започна болка вдясно,около и под ребрата имаше и все още има подуване в горната част на корема. Не се повлия от нищо. Ходих при 6 вече на брой гастроентеролози и всеки си имаше своята теория,или нямаше такава,а просто давах луди пари за прегледи и лекарства.
Временно се повлияваше болката от успокоителни,спазмолитик и други,но подутината си остана.
Особено се обостри есента. Поду се и не спада. Яла,или не,пила или не,стои си.
Правих гастро и колоноскопия,като втората беше прекъсната,поради остър ъгъл на дебелото черво.
Установи се гастрит,прегъната жлъчка.
Ядосах се и сама отидох да си пусна тестове за хепатит.
Шока беше пълен,когато видях,че имам антитела, защото не съм имунизирана.
Как,кога е станало,не знам.
Дали е имало реактив на вируса не знам,но при моят партньор има Anti Hbe 1.48. референции - (<1.0- Положително);(>1.0- Отрицателно.)
Побърках се!
Обадих се на ЛЛ,той каза че на него или му няма нищо,или е нещо малко и да не го мисля,а да видим кой и как може да помогне на мен за това подуване и този дискомфорт,който имам.
Та още повече влязох във филма.
По препоръка на ЛЛ си запазих час при Професор Йордан Генов в ИСУЛ.
Истината е,че не знам кое ме тревожи повече - моето състояние,или това на партньора ми.
Ще прикача линк към нашите изследвания и ще помоля някой да коментира,каквото мисли и вижда.
Не знам дали е от болест,или притеснения,но нямам апетит,свалих 7 кг за една година и сега съм 48 кг... Изглеждам и се чувствам кошмарно.
Моля за помощ и насоки?