Автор Тема:  Хипатит С  (Прочетена 1942 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Jovana

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Хипатит С
« -: Септември 08, 2022, 07:44:57 »
Здравейте!От 25 дена разбрах,че съм с хипатит С при профилактични изследвания,заради махната жлъчка преди 1г.Имах повишен алат 38.Гастрото ми каза,че ще трябва са следя алата и асата в продължение на 5м. и тогава да вляза в болницата.Такъв ли е протоколът за лечение или може по-бързо .Пия Сам-е и вчера си направих отново изследвания.Бяха същите-алат 38 и положителен за хипатит С -anti HCV-6,90.Явно няма грешка.Притеснявам се,че прочетох ,че болницата,където се случва всичко това е частна и не е включена в болниците с комисии за протоколите.Бихте ли ми дали съвет какво да правя и дали трябва да се преместя в болница,която е обявена,че имат комисии.И този ПСР може ли да ми бъде направен по каса?Ще съм благодарна ако някой ми помогне.Чувствсм се ужасно и безпомощна.

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Хипатит С
« Отговор #1 -: Септември 08, 2022, 15:39:14 »
Според мен вървете в болница където има комисии. Взима се направление и всичко се поема от касата. Така беше 2019-2020, предполагам и сега е същото. Има проследяване 6 месеца при по-ниско увреждане на дроба, а тоя алат не е толкова висок. Моя беше над 150 и то при хроничен хепатит. Но в болниците с комисии знаят по-добре кое да се изследва и как да спазват протокола. Най-добре в Токуда, че не знам дали няма да искат да ви правят биопсия ако нямат уреда, който мери увреждането на дроба- фиброскан. Няма нищо страшно, просто лекарствата са ужасно скъпи и затова трябва да е с протокол за да ви ги дадат безплатно. Лечимо е на 100%.
« Последна редакция: Септември 08, 2022, 15:45:30 от hristo_gb »

Неактивен Jovana

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Хипатит С
« Отговор #2 -: Септември 08, 2022, 16:25:28 »
Много Ви благодаря!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007