Автор Тема:  Новооткрита  (Прочетена 1971 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vesi65

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 19
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Новооткрита
« -: Октомври 26, 2022, 21:32:20 »
Здравейте,приятели по съдба!На 57г.съм и от юни месец с хроничен хепатит С!На профилактични прегледи високи чернодробни ензими,попаднах на добър доктор който ми назначи изследвания за хепатити и шок!За болестта нищо не
 знаех,търсейки инфо в нета попаднах на форума!Сърдечни благодарности на Админите,но най вече на Силвана,Бог да е с вас!Позвъних на телефона и дълго разговарях с нея,тя ми вдъхна кураж и надежда!Отидох в болница "Иван Рилски" след прегледа при проф.Антонов съм F2,прототип 2 .Назначиха ми Мавирет за 8 седмици.На 10.10.22г.,си подадох документите в ЗК.,надявам се скоро да ми отпуснат лечението!Видях,че и други са лекувани с Мавирет,ще се радвам да споделите с мен ,как е протекло лечението и как сте в момента!За симптомите ,ще пиша друг път, много са,но не знаех ,че е от вируса,от 4г.ходя по доктори и всички ми казват,че съм добре и да пия успокоителни.Хубава вечер на всички,утре ще продължа с подробности,ще се радвам да прочета и вашите неволи ,но най вече за победители над Вируса!

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
Re: Новооткрита
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2022, 13:39:37 »
A така, честито. Нашите доктори са за бой повечето (разбира се не го мисля реално) - поне сте попаднала на добър доктор, даже малко съжалявам че бях в Токуда, а не при него. Иначе и на мен личната все ми викаше, че нищо ми няма, а се стресирам излишно и да си живея живота, а не ми беше пуснала дори и чернодробни никога да изследвам. Както и да е.
Доколкото знам Мавирет повечето минават лечението леко, не е нищо особено, аз лично имах проблеми, но се оказа, че е заради друг проблем, който чак в последствие разбрах. Множеството симптоми показват, че постоянно се бори имунната система с вируса, това ще се оправи постепенно след успешния край на лечението. Нищо страшно няма, все едно пиете аспирин, само дето е "малко" по-скъпичък ;) Пийте повече вода и Успех!
П.п. успокоителни недейте пи, депресията и безпокойството са типични за хепатит Ц, това ще ви мине също :)
« Последна редакция: Октомври 27, 2022, 13:47:01 от hristo_gb »

Неактивен Vesi65

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 19
    • Профил
Re: Новооткрита
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2022, 13:33:35 »
Благодаря,имам нужда от такива думи и подкрепа.Спрях всички успокоителни,от време на време ме прихваща тъжното настроение,поплача си и минава.Претиснява ме много отслабването,храня се,но сякаш нещо ме яде отвътре,ха-ха!Имам и стомашни проблеми,преди още 2-3г.,ходих  на гастро да търся причина,изписаха ми омепразоли!Сега връщайки лентата назад ,разбирам,че всичко е тръгнало от хепатита,но кой да ти каже?Броя дните с нетърпение,дай Боже по бързо да започна лечението и да се излекувам!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007