Автор Тема:  Здравейте  (Прочетена 9231 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kogovan

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте
« -: Юни 25, 2007, 11:53:00 »
Zdraveite na vsi4ki v tozi naistina polezen forum.
Eto i moqta istoriq...Na 24 god sam.Predi 7 godini se otkazah ot heroina sled 2-godi6na upotreba.Nz kak se sravih,no uspqh.Ottogava me e strah da si napravq izsledvane za Hepatit C i vse o6te ne se re6avam na tazi stapka.Mn sam upla6en,strahuvam se,4e nosq virusa.Za tezi 7 godini ne sam imal simptomi i vapreki,4e piq mnogo,nqmam problemi s 4erniq drob.Kakav e 6ansat da nosq virusa,vazmojno li e da mi se e razminalo,vapreki upotrebata na ob6ti igli :(???Kakav e 6ansat da se izlekuvam,ako sam bolen?Sajalqvam za vaprosite,no naistina 6te sam vi mn blagodaren da mi otgovorite.Iz4etoh golqma 4ast ot informaciqta v site-a,i imam ve4e nqkakva predstava,no tq se razmiva v saznanieto mi.
Ina4e v momenta jiveq v USA,kakto razbrah Stefan sa6to.Za sajalenie nqmam zastahovka i nz kolko 6te struva testat za Hep C bez takava.Ako Stefan e informiran,6te se radvam da spodeli.Blagodarq vi predvaritelno!

Неактивен HEPASIST

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Re: Здравейте
« Отговор #1 -: Юни 25, 2007, 12:38:17 »

Здравей!

Горещо ти препоръчваме да се изследваш за хепатити! Изследванията не би трябвало да са много скъпи, а специално за хепатит С има и експресни тестове. Шансът да си се заразил е голям, а колкото по-рано разбереш за  това и колкото по-рано започнеш лечение, толкова по-добре!
Успех и намали алкохола  ;) !

Неактивен Емануил Денков

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 352
  • хепB
    • Профил
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #2 -: Юни 25, 2007, 21:19:20 »
И аз те съветвам да се изследваш колкото се може по-скоро! Не само за хепатит С и В, но и за СПИН. На 27 юни (четвъртък) е national testing day HIV в САЩ. Съветвам те да се запишеш за безплатен тест в твоя регион и там да питаш за хепатитите! Ако си се ваксинирал за хепатит В е добре, ако не направи си комбинирана ваксина, ако можеш! А това че си нямал чернодробни проблеми не е сигурен показател че не си се заразил с хепатит В или С. И двата вируса се развиват бавно но славно, така че, изследвай се!

Поздрави за това, че си съумял да откажеш хероина. Това доколкото знам е нелека задача.
Поздрави Емо!

Неактивен Stefan

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 175
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #3 -: Юни 26, 2007, 07:54:04 »
Zdrasti,

v usa e mnogo lesno da zapochnesh lechenie za hepatit c. az sushto niamam zastrahovka.  razbira se parvo otidi si pusni izsledvania da vidish dali si polojitelen hep c, za hep b i aids. po princip po4ti vsi4ki koito sa upotrebiavali heroin sa zarazeni ot hep c, no v pove4eto slu4ai toi e genotip 3 koito se lekuva po lesno i lechenieto e mnogo po kratko.

az si plashtam samo kravnite izsledvania, koito kato cialo sa evtini, samo za genotipa i pcr-a e po skapo no to se pravi 1-2 pati. drugite izsledvania ne struvat pove4e ot $100 - $200. ima sitove na koito mojesh da razberesh kade e nai evtino i t.n. nomera e samo da se interesuvash i da pitash...

svarji se s men po icq, email ili tel i moga da ti obiasnia vsi4ko.

Stefan

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #4 -: Юни 26, 2007, 09:58:04 »
Здравей и от мен!
И аз мога да те посъветвам да си направиш всички изследвания колкото можеш по-скоро. Така ще знаеш какво е състоянието ти и ще можеш да се опиташ да започнеш лечение.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен kogovan

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
« Отговор #5 -: Юни 26, 2007, 22:14:00 »
Mn vi blagodarq za savetite i za hubavoto otno6enie :)
Re6ih se da otida da si napravq izsledvaniqta.Blagodarq i na Stefan za informaciqta.Ako imam ne6to neqsno 6te pi6a,za da se svarja s teb.6te pi6a kato izlqzat rezultatite.Dano novinite da sa dobri

Ilian

Неактивен Емануил Денков

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 352
  • хепB
    • Профил
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #6 -: Юни 27, 2007, 11:05:43 »
 Пожелавам ти да си изкарал късмет и да си нямаш нищо общо занапред с тези болести!
Поздрави Емо!

Неактивен irka

• усмихната
  • Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 734
    • Профил
  • Вид лечение: Телапревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
« Отговор #7 -: Юли 06, 2007, 17:19:04 »
Здрасти ilti!

Поздравления, че си успял да спреш хероина! :)

Виждам, че не си писал отдавна и се надявам, да е защото резултата от теста е отрицателен! Дано да е така!

Успех! :)

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007