Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - nevron

Страници: [1] 2 3 4
1
Завършено лечение / Ето ме пак тук...
« -: Януари 18, 2011, 13:28:03 »
Здравейте, народе!
Вчера ме изписаха от "Иван Рилски". Бях там за изследванията след края на лечението. Минаха 2 години от последната инжекция и едва сега се наканих да видя дали всичко е ок. Резултатите ще излезнат в края на тази седмица и ще кажа веднага. За по-новите участници във форума ще уточня, че се лекувах 10 месеца с "Пегасис" и "Копегус" в Испания (генотип 1б).
Стискайте палци всичко да е ок, инак лошооо..., много лошооо...
П.П. Поздрави на всички и простете, че не съм ви навестявала скоро!

2
  Относно: НАСА - новини и проекти
« Отговор #4 -: април 11, 2006, 03:11:53 » 

--------------------------------------------------------------------------------

НАСА експериментира машина на времето

Пътуването в четвъртото измерение не може да промени съдбата ни

Идеята за пътуване във времето от много години занимава съзнанието на хората, независимо дали те са физици, астрономи или обикновени люде, които искат да променят нещо в миналото си или да хвърлят един поглед в бъдещето.
Разбира се, първият въпрос, който си задаваме е: "Какво всъщност е времето?". Пространството не може да съществува без време и времето не може да съществува извън пространството. Съвсем логично следва въпросът: "Защо, щом можем да се движим в пространството, да не можем да се движим и във времето?"
Според астрономите, основната причина са парадоксите, най-известният от които е "дядовият парадокс". Ето какво гласи той: Възможно ли е човек да се върне във времето и да убие дядо си докато той е още дете. И при това положение няма ли самият той да изчезне, защото никога няма да бъде заченат. Според квантовите правила това е възможно, защото убийството на дядото ще се състои в паралелна квантова вселена, в която дядото и внукът-убиец никога не са съществували. Следователно, от този акт оригиналната вселена няма да се промени. Основната идея тук е, че всяко действие създава паралелна вселена.
В основата на теориите за пътуване във времето стои тази на Айнщайн за относителността. Според нея, когато движещ се обект започне да доближава скоростта на светлината, времето започва да се забавя и накрая спира. Масата на обекта пък се увеличава, докато стане безкрайна. Следователно, щом времето спре, е достатъчно да се увеличи ускорението, за да тръгне времето назад и пътникът да се озове в "отрицателното време". Този процес, наречен "създаване на квантов тунел", е сложен и засега е възможен единствено на теория, дори и само поради липсата на достатъчно голям източник на енергия, която да създаде необходимото ускорение и то за обект с безкрайна маса.
Въпреки всичко това, в някои Интернет сайтове присъства информацията, че има успешни опити за създаване на пролука в пространството и времето. Д-р Ричард Болан, например, съобщава, че според сигурен източник - в ядрените лаборатории на НАСА в Лос Аламос учените са успели да създадат холографен портал към друго време-пространство и дори са минали през него. Това, което видели там ги заинтригувало, но и изплашило.
Не е сигурно доколко вярна е тази информация, но си струва да си припомним, че допреди двеста години и летящите машини са били възможни само на теория. 
Един екс-консултант от Националната агенция за сигурност (NSA), който беше надежден в миналото, ме информира че правителствените учени работещи в  "атомната" лаборатория Los Alamos, NM успели в генерирането на холографен портал. Те използвали този портал за да пътуват през пространство-времето, и вероятно междупространствено, и видели друг свят. Това което те видели там, каза тайнствено информатора ми, едновременно ги уплашило и заинтригувало. Той не добави други детайли. Това изследване би могло да бъде продължение на предишното успешно изследване на секретното правителство в пътуването във времето и телепортацията, физикът от Los Alamos Робърт Лазар каза за правителствения проект Galileo - изследване на пътуването във времето, който той спомена, когато работеше в база S-4 южно от Area 51. Моят NSA информатор потвърди, че правителството има успехи в пътуванията във времето, но също отбеляза че смята това за опасна технология. Телепортационните изследвания проведени в Lawrence Liermore/Sandia National Laboratories, CA също имали някои успешни резултати. Известните извънземни раси използват портали за свои собствени нужди, изобретени за да посещават Земята.

 

3
Здравейте, народе!
Да ви запитам къде мога да си направя анализи за хепатит при положение, че не са ми плащани здравни осигуровки в БГ от години?
Поздрави!
Петя!

П.П. В ХЕИ дали мога да си направя безплатно?

4
Здравейте!
Моля ви, кажете който е приключил по-отдавна лечението си и е имал косопад , дали след време косата му напълно се е възстановила или само  леко  се е посгъстила.
Мерси.
Поздрави!

5
Народе, айде да помислим за среща, а?
Аз вече съм си тук за постоянно, поне за сега де, и горя от желание да се видим вече!
Поздрави!
Петя!

6
Завършено лечение / Ето ме и мен тук
« -: Февруари 01, 2009, 16:11:28 »
Завърших лечението си.
Утре ще давам кръв и  другия понеделник ще си взема резултатите. Мисля, че ще са отрицателни, но нека не гадаем.
Поздрави и здраве на всички. Благодаря ви, че бяхте с мен през цялото време и ми давахте сили и кураж в най-трудните моменти!
Поздрави!
Петя!

7
На лечение съм / Проблеми с цикъла
« -: Декември 18, 2008, 12:56:11 »
Здравейте хора!
Днес се замислих, и да ви кажа не ми се е появявал месечния цикъл от повече от два месеца, или два месеца точно кажи-речи. Някой да има подобни проблеми. Много се замислям да не би да съм бременна. Ужас!!! не сме ползвали предпазни средства с приятеля ми, но така или иначе за последно бяхме заедно преди горе-долу толкова време. Аз от над месец вече съм си в БГ.
Кажете си мнението моля ви!
Поздрави!
Петя!

8
Здравейте!
Предлагам да се видим някоя събота или неделя в София и да се качим на Витоша на пикник. Ако има повече хора, които подкрепят предложението ми, нека го обсъдим. Аз нямам нищо против и да останем да преспим в някоя хижа.
Чакам отзиви!
Поздрави!
Петя!


9
На лечение съм / Трябват ми лекарства
« -: Ноември 15, 2008, 13:12:08 »
Здравейте!
Направо да си кажа болката.
Снощи пристигнах от Испания и за ужас установих още в самолета, че съм си забравила Рибавирина в къщи. Моля, който има възможност да ми даде за 2 седмици или поне за една, да ми пише. Ще му ги върна в най-кратки срокове.
Или ако някой може да ми предложи какво да направя, нека го стори, моля!
Поздрави!
Петя!

10
Общи теми / У дома
« -: Септември 20, 2008, 22:58:18 »
Ох, отново съм тук.
Не мога да повярвам!
РАДО БЛАГОДАРЯ ТИ!
Знаете, че не мога да заспивам без форума, станах, 45 кила от зор. Някой хакер ме изрита, нещо съ м го бъзнала сигурно в чата и повече от месец имам извинени отсъствия.
Но, ето ме пак тук, так че ще досаждам.
В момента съм адски депресирана, така че няма да ви занимавам, но от утре почвам атаката.
Благодаря, че ме върнахте "у дома"!
Поздрави!

11
Здравейте всички знайни и незнайни войни!
Аз ще си идвам август месец и искам да помоля най-учтиво, без викове, крясъци и чупене на пръсти, зъби, крайници и пр., всеки да си каже какво го зове през този месец. Трябва задължително да знам, кой къде ще е, кога ще е там, за колко време, с кого, и всякакви подобни подробности ще са ми от полза.
Ако не желаете да организираме набързо една лятна срещичка, където и да е, поне да знам кой къде ще се подвизава, за да мога аз да го изненадам приятно или неприятно, за мен е без значение. Аз искам да ви видя и ще досаждам този път колкото мога, така че не се опитвайте да се криете, бягате, излизате извън границите на държавата, опитвате да бъдете прибрани на "топло", докато аз съм там, за да не ви засека (имам връзки в КГБ, ЦРУ и ФБР), така че измъкване няма. Пък и не знам дали ви споменах за новия ми хипер модерен Джи-Пи-Ес, който показва къде се намирате, какво правите, та дори и какво си мислите. Даже ви показва и без дрехи ако натиснеш едно копче в настройките.
Чакам предложения да се видим през август. Знам, че е най-неудобния месец, защото сите сте ваканции и пр., но не забравяйте, че и аз съм човек все пак, нищо, че приличам на извънземно. Човечец съм си, най-обикновен. Това само за прикритие, иначе съм като Аладин от Вълшебната Лампа, ама няма да ви го казвам това, че тогава ще почнат да валят едни предложения за срещи и няма да мога да смогна.
Пак повтарям и не ме карайте да потретвам, че лошо ще стане, чакам среща и то гореща.
Са не ми се играе с емотинките, а толкоз си ги тача...
Нали съм кьорава вече и сега не мога да се занимавам, наистина...
Простете ако има нещо и здраве, щастие и късмет ви желая!

Петя!

 :flowers: :flowers: :flowers:

12
Забавни теми / Промяна???
« -: Юни 07, 2008, 11:47:04 »
Промяна???
Темата е малко не за лафче, а за сериозни мнения и обсъждане, но нищо.
Аз съм сериозно заинтересована, как смятате вие, че положението, икономическо, политическо, социално, културно и каквото още се сещате, ще се промени и ще достигне, това на другите развити европейски държави?
По кой начин, ще се спрат абсурдите и наглостите в българската ни Татковина, а?
Поздрави!

П.П. ...А, и мойто мнение... :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: ... и ако така не става...  :carate: :carate: :carate: :carate: :carate: :carate: :carate: :carate: :carate: ,... ако и така не става, тогава вече...  :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy:

13
Ето ви новият вариант на поставянето на инжекцията на Пегасис. Малко съм спек пред камерите, заради това бъркам думите и понятията, но надявам се говоря на разбираем език, въпреки глупостите от време на време.
Съжалявам, че пак не се вижда ясно, де факто как става работата, но това е направено така с умисъл, за да сте в напрежение и в очакване на част трета от сериала.

http://es.youtube.com/watch?v=WlnJRf3e6xQ&feature=user

14
Извинявайте, но къде мога да прочета информация за количествения и качествения тест при хепатит Ц. Каква е разликата?

Поздрави!

15
Пророчествата на Ванга за България:
http://es.youtube.com/watch?v=iajcJzv_y_E&NR=1

Ето това сме ние българският народ!!!
Запомнете го и никога не го забравяйте!!!

П.П.Ради, не мога да изписвам темата на кирилик. Незнам защо. Така или иначе виждам, че ти го поправяш, за което ти благодаря!

Страници: [1] 2 3 4

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007