Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - nevron

Страници: [1] 2 3 ... 56
1
Завършено лечение / Re: Ето ме пак тук...
« -: Януари 24, 2011, 18:22:07 »
Благодаря на всички!
На следващата среща ще се опитам да дойда, обещавам!
Поздрави и здраве най-вече !!!
 :flowers: :flowers: :flowers:

2
Завършено лечение / Re: Ето ме пак тук...
« -: Януари 19, 2011, 15:22:37 »
хорааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...
излекувала съм се...
звънях сега в лабораторията да питам за нещо друго, тъй като очаквах резултатите към петък, и ми казаха, че няма вируссссссссссссссссссссс.....
толкова щастие блика от мен, колкото не мога да ви опиша...
Поздрави!
 :flowers: :flowers: :flowers:

3
Завършено лечение / Re: Ето ме пак тук...
« -: Януари 19, 2011, 13:37:42 »
о, мерси, мерси...
въпреки, че малко ми е гузно, че баш с алкохол и цигари трябва да се препитавам, ама...
поне ще спестявам малко от парите на хората, че ще пусна всичко на нормални(дори малко по-ниски) цени, а не както е конкуренцията до нас, възползваща се от комфорта, че няма конкуренция всичко надуто, с минал срок и пр.
Поздрави!

4
Завършено лечение / Re: Ето ме пак тук...
« -: Януари 19, 2011, 12:53:34 »
Не съм ви забравила!
Просто тук рядко сядам на нета и така...
Сега отварям магазин за алкохол и цигари и ми е пламнала тиквата с безброй бумащини. Вече 7-ми, дори ако трябва да съм точна 11-ти месец се занимавам със смяна на статута на помещение от офис на магазин и най-накрая го взех тоя скапан документ за въвеждане в експлоатация. Сега ще ми се налага да кисна по цял ден в магазина, така че ще влизам по-често.
Благодаря на всички за пожеланията и дано, дано, дано е отрицателен, че иначе усещам как ще се сдухам.
Поздрави и здрае на всички, и щастие!
 :flowers:

5
Завършено лечение / Re: Ето ме пак тук...
« -: Януари 18, 2011, 13:58:02 »
ох, дано и моя статус мине на "успешно"....
 :flowers:
п.п. инак в иван рилски беше забавно, играхме шах, карти...
ако ми е успешно лечението ще подаря един шах на отделението, ако не е пак ще им подаря, 'щото най-вероятно ще им стана редовен посетител...

6
Завършено лечение / Ето ме пак тук...
« -: Януари 18, 2011, 13:28:03 »
Здравейте, народе!
Вчера ме изписаха от "Иван Рилски". Бях там за изследванията след края на лечението. Минаха 2 години от последната инжекция и едва сега се наканих да видя дали всичко е ок. Резултатите ще излезнат в края на тази седмица и ще кажа веднага. За по-новите участници във форума ще уточня, че се лекувах 10 месеца с "Пегасис" и "Копегус" в Испания (генотип 1б).
Стискайте палци всичко да е ок, инак лошооо..., много лошооо...
П.П. Поздрави на всички и простете, че не съм ви навестявала скоро!

7
Здравейте!
Аз ще пиша тия дни дали ние с моя приятел ще дойдем, или може би ако той не прояви интерес, аз ще гедам да дойда без него. На колко км. е това от София и каква е цената на двойна стая? Мога ли да резервирам стая без да плащаме капаро предварително?
Поздрави!
Петя!

8
Даааа...
Последиците от лечението върху организма са едни при 6 месечен курс, и съвсем други при 11 месечен...

9
  Относно: НАСА - новини и проекти
« Отговор #4 -: април 11, 2006, 03:11:53 » 

--------------------------------------------------------------------------------

НАСА експериментира машина на времето

Пътуването в четвъртото измерение не може да промени съдбата ни

Идеята за пътуване във времето от много години занимава съзнанието на хората, независимо дали те са физици, астрономи или обикновени люде, които искат да променят нещо в миналото си или да хвърлят един поглед в бъдещето.
Разбира се, първият въпрос, който си задаваме е: "Какво всъщност е времето?". Пространството не може да съществува без време и времето не може да съществува извън пространството. Съвсем логично следва въпросът: "Защо, щом можем да се движим в пространството, да не можем да се движим и във времето?"
Според астрономите, основната причина са парадоксите, най-известният от които е "дядовият парадокс". Ето какво гласи той: Възможно ли е човек да се върне във времето и да убие дядо си докато той е още дете. И при това положение няма ли самият той да изчезне, защото никога няма да бъде заченат. Според квантовите правила това е възможно, защото убийството на дядото ще се състои в паралелна квантова вселена, в която дядото и внукът-убиец никога не са съществували. Следователно, от този акт оригиналната вселена няма да се промени. Основната идея тук е, че всяко действие създава паралелна вселена.
В основата на теориите за пътуване във времето стои тази на Айнщайн за относителността. Според нея, когато движещ се обект започне да доближава скоростта на светлината, времето започва да се забавя и накрая спира. Масата на обекта пък се увеличава, докато стане безкрайна. Следователно, щом времето спре, е достатъчно да се увеличи ускорението, за да тръгне времето назад и пътникът да се озове в "отрицателното време". Този процес, наречен "създаване на квантов тунел", е сложен и засега е възможен единствено на теория, дори и само поради липсата на достатъчно голям източник на енергия, която да създаде необходимото ускорение и то за обект с безкрайна маса.
Въпреки всичко това, в някои Интернет сайтове присъства информацията, че има успешни опити за създаване на пролука в пространството и времето. Д-р Ричард Болан, например, съобщава, че според сигурен източник - в ядрените лаборатории на НАСА в Лос Аламос учените са успели да създадат холографен портал към друго време-пространство и дори са минали през него. Това, което видели там ги заинтригувало, но и изплашило.
Не е сигурно доколко вярна е тази информация, но си струва да си припомним, че допреди двеста години и летящите машини са били възможни само на теория. 
Един екс-консултант от Националната агенция за сигурност (NSA), който беше надежден в миналото, ме информира че правителствените учени работещи в  "атомната" лаборатория Los Alamos, NM успели в генерирането на холографен портал. Те използвали този портал за да пътуват през пространство-времето, и вероятно междупространствено, и видели друг свят. Това което те видели там, каза тайнствено информатора ми, едновременно ги уплашило и заинтригувало. Той не добави други детайли. Това изследване би могло да бъде продължение на предишното успешно изследване на секретното правителство в пътуването във времето и телепортацията, физикът от Los Alamos Робърт Лазар каза за правителствения проект Galileo - изследване на пътуването във времето, който той спомена, когато работеше в база S-4 южно от Area 51. Моят NSA информатор потвърди, че правителството има успехи в пътуванията във времето, но също отбеляза че смята това за опасна технология. Телепортационните изследвания проведени в Lawrence Liermore/Sandia National Laboratories, CA също имали някои успешни резултати. Известните извънземни раси използват портали за свои собствени нужди, изобретени за да посещават Земята.

 

10
Отново аз!
Току-що прочетох една статия по въпроса за лечението на деца и подрастващи, където е отбелязано, че при тях е доста по-вероятно да се обърне процеса на увреждане на черния дроб. Естествено при приложено лечение и вероятно отстраняване на увреждащият органа фактор.
Поздрави!
Петя!

11
Що за глупост?
Вирусът на Хепатит е жив извън човешкото тяло до 36 часа, ми се струва, а влажната среда по пътя на логиката може би би го предразположила и към по-дълъг живот извън циркулиращата в организма ни кръв.
Не съм чела нищо за това твърдение на г-н завеждащ хепатологията, но сега ще прочета, за да не се окаже, че съм се изказала пак неподготвена.
Поздрави!
Петя!

12
Здравейте, народе!
Да ви запитам къде мога да си направя анализи за хепатит при положение, че не са ми плащани здравни осигуровки в БГ от години?
Поздрави!
Петя!

П.П. В ХЕИ дали мога да си направя безплатно?

13
Здравейте и от мен!
Не искам да Ви вдъхвам напразни надежди, но мисля, че съм чела, че не винаги чернодробната биопсия е на 100% точна. Това означава, че ако на едно място дроба е увреден, на друго може вобще да не е засегнат. Все пак той (черният дроб) е най-големия орган в човешкото тяло, а и е всеизвестно, че е известен с това, че клетките му се регенерират.
Другото което се сещам е, че пробата се взима от повърхността на органа, а не в дълбочина, което също е фактор, струва ми се.
Чудех се за това дали дъщеря Ви не е имала проблеми с имунната система? Болнава ли е? Това е от значение при болни от хепатит, защото именно имунната система определя развитието на вируса и увреждането на органа.
И последно за вирусното натоварване или казано друго-яче ПСР-ът, количествения, се изменя спрямо работата на имунната система в дадения момент. Ако сега е 70 000 Ul/ml., когато е болна може драстично да нарастне и да бъде в милиони.
Поздрави!
Петя!

14
Здравей и от мен!
За Хепатит Ц дали се предава по полов път, мога да споделя само мойте наблюдения, които са, че не може.
Освен в изключително инцидентни случаи при които би бил възможен контакт на кръвтта на заразения с кръвтта на сексуалния му партн(не знам къде е ер малък)ор по време на половия акт, но по същия начин би било възможно и предаването на вируса чрез целувка. Например ако и на двамата устите са им сцепени.
П.П. Желая ти скоро да започнеш лечение и още по-скоро да го приключиш успешно.
Поздрави!
Петя!

15
След 20 дни вече ще са минали 6 месеца от края на лечението ми.

Страници: [1] 2 3 ... 56

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007