Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Vancheto

Страници: 1 ... 124 125 [126]
1876
Мисля, че на всеки хепатитно болен като му се препоръчва диета, трябва да му се препоръча и участие в този форум.
Ще му се отрази по-добре от диетата.Пък и ще получи повече информация и отговори, от който и да е лекар.

1877
Относно изкуствената "дупка"искам да кажа, че ако всички срещат разбиране,няма да я има.Аз си вземам рецепта от личния лекар около 20 число на мес/от 15 до края на мес./.
В аптеката отивам веднага.Там веднага ми дават интерферона и пишат на рецептурната ми книжка, която дата ги устройва.Не им заявявам всеки месец.Те си знаят и си зареждат.

1878
Сара, поддържам връзка с едно момиче, което не е от моя град.Заедно ни правиха биопсиите.И тя е с хеп.Б.Започна лечение 2 семици преди мен.Тя се обаждала по телефона на проф.Чернев за да го пита ще си прави ли ПСР на третия мес. и и отговорили, че с хеп.Б се изследват на 6 мес.Аз и се доверих.Между другото тя току що ми се обади.Правили са и изследване в София преди два дни.Последната и инжек. е на 26.03.
Сега чака новия протокол за продължение на лечението.
При нея има"дупка"между инж.Ще дойде в Ст.Заг.да вземе една от мен, и после ще ми я върне,когато си вземе своята, но преди да дойде времето за моята.Така ни подреди нашата здравна система >:(

1879
Merry, в края на трети месец правят ПСР само на болни с хепатит С.Аз съм с HBeAg+, ПСР-473500,А1,ф2

1880
А сега за моето лечение...............
На 02.10.2007г.ми сложиха първата инж.интерферон.При мен "изкуствена дупка"се получи случайно и поне този проблем  отпадна.В този форум прочетох, че страничните ефекти са по-леки когато интерферона се слага в корема и е затоплен.Пробвах.Вярно е!Благодаря :) :Ако някой ми каже и как да си успокоя нервите ;)/Шефа каза че съм нещо остра напоследък/ :P
Аз започнах с АСАТ и АЛАТ в норми.Почти веднага се удвоиха и така си карам вече 3 мес.Мисля че с косопада проблемите ми сега започват.Тривитаминола съм го пробвала преди.Ефектен е.Пак ще го ползвам.Имам болки в ставите, схващания, температурата вече е поносима.Хемоглобина ми е нисък.
Сега тръгвам за инж.Слагам я в сряда, в 18 ч./тогава се прибирам и лекарят ми работи, пък и за уикенда съм готова за обичайните си задължения на майка и съпруга.И за забавления също. То без алкохол забавленията малко не са качествени, ама нейсе/ ;)
За всички, които сега започват: НЯМА СТРАШНО!Нито биопсията, нито стран.ефекти са "болка за умиралка".
Аз февруари ще правя в София изследвания, защото последната доза е на 12 март.Дано ми издадат нов протокол.
 
 

1881
Моята история / Re: Нова с хепатит В
« -: Януари 30, 2008, 14:32:48 »
Здравейте пак!
Малко се забавих, но работещите майки нямат много мреме за себе си, затова реших да открадна малко от служебното за да си поговоря с вас.
През 2004г.по време на втората ми бременност разбрах, че съм носител на австр.антиген.Тогава "специалистката"гинеколожка ми каза да не се притеснявам, само да си следя урината.Аз това и чаках.След два мес.-от морето директно в инфекциозно отд. в Ст.Загора.А там какви специалисти има!Боже опази!Завеждащата ми каза"детето е увредено, но вече си в 6 мес. и нищо не може да се направи.Каквото е, такова.Ще си го гледате" :o
В това отделение е по-лошо от затвор.В затвора поне имат право на разходка.А там един месец се движех само от стаята си до тоалетната.За условията няма да говоря.Един месец гледах през решетките.То поне да имаше нещо за гледане.Само тръни и кучета. :(Малко се отплеснах.Междувременно разбрахме, че първото ми дете и съпруга ми също са с ХбсАг/Защо не мога да пиша на лат.?/Родих детето със секцио/първото е със секцио по спешност и се съмнавам, че тогава ме заразиха/в едно гадно карантинно отделение,където раждат непълнолетни ромки без документи и осигуровки.Представете си как се отнася персонала там със пациентките.Веднага след операцията ме оставиха сама в една стая и  детето при мен.Добре, че майка ми по случайност беше приета за изследвания в
АГ.Щях да умра от кръвоизлив.Оставиха ме сам да реша дали да кърмя.А бебето ваксинираха за хеп.В на 7 ден./Пак се отплеснах /И така 9 мес. след ражд.трансаминазите ми влязоха в норма.Тогава другата"Специалистка"от инфекциозно ми каза"ти и вируса вече сте се научили да живеете заедно.Живей си живота и това е." ???Нямам думи просто.И аз си заживях.След една хирургична интервенция с пълна упойка, пак се покачиха АСАТ и АЛАТ.Синът ми е със язва/откриха я в София, след 3 год.ходене по доктори в СтЗ.Даже го оперираха от херния, без да я има./Лекуваше го една Д-р Проданова, за която имаше запитване в този форум.Тя ме светна за програмата за лечение с интерферон.След като минах през всички изследвания в Ст.З се отказах и отидох при Чернев.Там започнах всичко от начало.Вече съм на интерферон.Синът ми няма вече ХбсАг.Бебето се оказа момиче/след като през цялото време ме уверяваха, че ще е момче.Само мъжа ми каза"Аз знам какво правя.Момиче ще е." ;D/малко слабичка се роди-2 700, но сега е на 3г., здрава психически и физически.Не съм я изследвала, защото ми е жал и ме е страх. :-Аз съм с ХбеАг+/кой ще ме светне защо не мога да пиша на латин.?/и всичко друго -.Съпруга ми е с АнтиХбеАг+ и всичко друго -.Какво означава това за него?
Това е в общи линии.За сега чао :)
Ще ви разкажа за лечението си тук.  http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?board=5.0

1882
Моята история / Нова с хепатит В
« -: Януари 29, 2008, 20:01:09 »
Здравейте!  :)
Аз съм с хепатит В.На интерферон съм от месец октомври 2007г.Отдавна следя този форум.Благодаря на всички за полезната информация, която откривам.
Живея в Стара Загора и бих искала да се запозная с някой от този град, който има подобни проблеми.
Ще Ви разкажа моята история, но само ако Ви интересува, защото е доста дълга.

Страници: 1 ... 124 125 [126]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007