Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - nevron

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 56
31
Здравей и от мен , Роси!
И аз бих те посъветвала да не се отчайваш. Ще опиташ отново и този път ще успееш. Просто гледай напред и горе главата, има и къде-къде по-гадни неща, които могат да ни сполетят в крайна сметка.
Аз си казвам така, когато нещо не ми е провървяло. Винаги може да бъде  и по-зле.
Успех, здраве и късмет.
Петя!

32
Ха-ха-ха...
Ореол викаш, Диди... На мен по-скоро рогца на дяволче може да ми поникнат, какъвто съм дзвер. Иначе аз бих започнала самолечение ако знам, че съм с доста увреден черен дроб и има реална заплаха увреждането да навлезе в стадий, от който така да се каже "връщане назад няма". Мисля, че от Фиброза 3 на горе процеса на увреждане на черния дроб е необратим.
Поздрави и здраве!
Петя!

33
Завършено лечение / Re: ИМАМ ОТРИЦАТЕЛЕН ПСР
« -: Февруари 23, 2009, 17:48:59 »
Успех и от мен, Тедке!

34
Ето на!
Някои хора имат крещяща нужда от лекарства, а мен ме нахокаха, че съм поприбрала почти за един 6 месечен курс на лечение от испанските запаси, с цел точно такава - да ги дам са на някой дето ше си чака. Оставих цяла кутия инжекции в нас там. В момента имам 10 и хапчета за 5 месеца. Някой ако иска, мога да му ги дам.
Поздрави и здраве!
Петя!

35
Народе, и аз съм за априлец.
Събирам хора да пътуваме заедно.
Има поне две места в колата.
Поздрави!
Петя!

36
Моята история / Re: Зов за помощ!
« -: Февруари 18, 2009, 23:59:01 »
Здраве желаем и от мен!
Що се отнася до лечението на зависими, мога да кажа, че вече се лекуват и хора на метадон. Имахме потребителка на форума, кято е на метадон и се лекува по програмата на ЗК.
Е, поздрави от мен и здраве най-вече!
Петя!

37
Народе, айде да помислим за среща, а?
Аз вече съм си тук за постоянно, поне за сега де, и горя от желание да се видим вече!
Поздрави!
Петя!

38
На лечение съм / Re: Ето ме и мен
« -: Февруари 13, 2009, 16:18:54 »
Благодаря!
...И все пак ПСР/ът ми е отрицателен след края на лечението. Дано е така и след още 6 месеца.
А иначе, съвсем на скоро четох ново научно изследване, свързано именно с лечението и времетраенето на същото при хепатит Ц, генотип 1. Там беше описано, че ако след 4/тата инжекция ПСР/а е отрицателен, след 6-тия месец 77% от лекуващите се, дават отрицателни резултати и след още 6 месеца, а ако лечението на тези случаи (имам предвид лекуващите се от хепатит Ц, генотип 1, дали отрицателен ПСР след 4-тата инжекция) продължи 11 месеца, процента се увеличава с 10%, което ще рече 87%.
Това е!
Поздрави и здраве желаем на всички!
Петя!

39
Хора, извинете ме.
Просто от това лечение съм се превърнала в много неприятен, досаден и на моменти нагъл 4овек.
Дано не е само оправдание, а всичко да ссе промени и да си дойде на мястото вече, че не мога да се понасям.
Нека който има нужда от лекарства и иска да си купи, се обърне към Инна. Тя първа потърси желаещи, за да може да възстанови поне част от похарчените средства за лекарства, които ЗК е била длъжна да й осигури. А, който няма никаква възможност да си ги закупи от нея и има крещяща нужда от някоя и друга инжекция, нека постне съобщението си тук. С каквото мога и аз ще се опитам да помогна.
Ели, извини ме ако има нещо. Не съм искала да нагрубя някой или да прозвуча нагло или нахално. Сега, обаче като чета какво съм писала и ме хваща срам от себе си за пореден път.
Простете хора, моля ви!
Поздрави!
Петя!

40
И аз имам чувството, че те обичам мила Ели.
Бъди винаги такава, каквато си!
Ради, ти си най-големия късметлия.

П.П...както и ти, Ели!
Поздрави и много, много, много здраве, щастие и късмет желая на всички!
Петя!

41
Поздравявам Радо за толерантността, умереността, разбирането и не на последно място човещината, които е проявил при решаването на този проблем!  :congrats:

Аз лично не обичам да съдя прибързано хората, особено ако те имат действително проблеми. За мен е ясно, че този основен потребител действително има проблеми и поведението му в този форум е своеобразен вик за внимание и помощ.  Съгласна съм също, че начина, по който е поискал тази помощ и разбиране са  леко странни и доста дразнещи на моменти. Нека не забравяме обаче и приноса на този потребител към този форум както и готовността му да помага непрестанно с информация.
Сега след като всички разбрахме кой е този основен потребител и научихме, че той е имал вече и  доблестта да поиска извинение от Радо, предлагам да му дадем шанс той сам да поправи част от стореното.
Моето скромно предложение е следното : Нека всички публикации на тези 8 измислени потребителя вече да носят името на основния потребител, който стои зад тях, тъй като те на практика отразяват част от неговите виждания.
По този начин този основен потребител ще може (при желание от негова страна) сам да редактира своите стари постинги и да помогне за изчистването на форума от излишна и никому ненужна информация.

Поздрави от мен  :flowers:
Напълно подкрепям мнението на Додо.
Нека не съдим толкова жестоко и категорично. В крайна сметка никой от нас ми се струва, че не познава лично този или тази потребител или потребителка и никой от нас не знае какъв то4но проблем има, и за6то е постъпил по този начин. Така, че нека бъдем по-снизходителни и се опитаме да му или й простим и да се надяваме, 4е по този начин ще успеем да повлияем положително на тази персона. Най-лесно е да се отнесем по груб и осъдителен начин. Нали се стремим да бъдем по-добри. Аз съм на мнение, че е по-добре да простим благородно и да се надяваме, че този човек ще вземе за пример този жест и може би ще се опита да преосмисли постъпките си и да промени тази си мания да се представя с различни имена и да заблуждава хората и може би себе си неясно за нас с каква цел.
Поздрави!
Петя!

42
Завършено лечение / Re: Ето ме и мен тук
« -: Февруари 02, 2009, 22:11:07 »
Ох, благодаря ви!
Дано наистина съм се излекувала, но дано и да не съм (пепел ми на езика), няма на кого друг да се сърдя, освен на себе си, за6тото не спазвах много добър режим по време на ле4ението.
Надявам се да имам късмет и достатъ4но силна имунна система и да победя коварния вирус.
Амин!
Поздрави!
Петя!

43
Браво!

44
Завършено лечение / Ето ме и мен тук
« -: Февруари 01, 2009, 16:11:28 »
Завърших лечението си.
Утре ще давам кръв и  другия понеделник ще си взема резултатите. Мисля, че ще са отрицателни, но нека не гадаем.
Поздрави и здраве на всички. Благодаря ви, че бяхте с мен през цялото време и ми давахте сили и кураж в най-трудните моменти!
Поздрави!
Петя!

45
Нещо лошо ли има?
А що се отнася до лекуващата ми, аз и казах, че съм забравила 1 кутия с инжекции в автобуса, а 2 от другите инжекции имам от това, че на 2 пъти ми се случи да забравя да си поставя инжекциите и те преседяха на стайна температура. След което взех 1 кутия, а в нея има 4. Така, че не виждам защо се възмущавате толкова за това, че благородно съм се опитала да бъда от полза за някой (било то и чрез леко послъгване) :laugh: :laugh: :laugh:, който със сигурност има нужда от тези лекарства.
Поздрави!

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 56

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007