Здравей Сара!Аз съм на четвърта и сам си ги поставям,но и при мен има такъв момент,който си е чисто психически.На последната много ме боля,даже се бодох 2-3 пъти/беше в кракът/,въпреки че досега не съм имал проблеми с поставянето.Ако наистина се страхуваш,по-добре да ти я поставя медицинско лице или поне приятеля ти,става рутинно и е по-лесно когато друг ти я поставя.От изминалите инжекции до сега мисля,че най-добре ми е в корема,просто кръвоносните съдове там са доста по-надълбоко и вероятността да ги засегнеш е по-малка,но все пак изборът си е твой.Първата ми я поставиха в ръката и след това реакцията беше,както пише в листовката,с всичките му странични ефекти.Като започнах аз да си ги поставям в корема и краката нещо ефектите си загубиха динамиката,даже понякога си мисля дали правилно си ги поставям.Но като цяло се справям,нали е важно серума да влезе под кожата,иглата е малка,с нея не можеш да достигнеш мускула/още по-вече е под наклон/и внимавай за веничка и това е ,пиши ако има нещо.Чао за сега!