Автор Тема:  Бременност и задух  (Прочетена 8595 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен aristy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Бременност и задух
« -: Февруари 15, 2010, 13:00:10 »
Здравейте, д-р Михайлов!
Бременна съм в 7-ми месец, имам много здравосл. проблеми  и отчаяно се нуждая от помощта Ви! От месец насам всеки ден в началото след хранене, получавам задух, т.е. не мога да си поема въздух до край, става ми горещо и нервно, и това продължава около 1-1/12 час. Отначало ми ставаше така след всяко хранене, което при мен е около 6 -7 пъти на  ден, но сега обикновенно  вечер почти по едно и също време.
Имам хроничен гастрит /в момента изключително обострен/, язва на дванадвсетопръстника, хроничен запек /обикновенно се изхождам на 8 дни, а изпражненията са мн. тъмно кафеви няколко, сухи, малки топченца/, сгъната жлъчка, мигрена, анамия-таласемия минор /преди месец ми преливаха кръв, заради ниския хемоглобин-74/, сколиоза, ревматоиден артрит,, ошипяване на врата.
На 37 г. съм. Преживяла съм 2 депресии и 6 операции, и мисля, че отново става въпрос за нервна криза. Първа бременност ми е и бих искала някой да ми помогне да премина през този етап, без задушаванията и тежестите след хранене, които ми е трудно да превъзмогна сама. Благодаря Ви!
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 10:07:08 от Радослав Русинов »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Бременност и задух
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2010, 10:16:34 »
Здравей, aristy!
Напомням, че това е форум за хора с хепатит и за техните близки и е тясно насочен към хора с това конкретно заболяване.
Все пак, тъй като случая ти е спешен и е свързан със сериозни здравословни проблеми, ще оставя поста ти, а д-р Михайлов ще прецени дали да отговори.
Моят съвет към теб е, след като проблема ти е толкова притеснителен, да не разчиташ на интернет, а да се опиташ да се срещнеш с д-р Михайлов на живо. Можеш да се свържеш с д-р Михайлов и да си запишеш час при него, това е адреса на неговия кабинет и телефон:
гр. София, кв. Лозенец, ул.Милин Камък, номер 63, тел. 02/865 11 82 или 0889/312 745

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007