Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Използване на Алое вера за пиене

(1/8) > >>

nada:
Имам много близка позната(65 годишна),която е с хепатит С вече близо 10 години.Запознах се с нея по повод на работата ми.Работя във фирма-най големият производител и разпространител на алое вера в света.Тя дойде в офиса ми преди 3 години,защото търсеше да си купува от България алое вера за пиене! Беше започнала( след прекъсване на лечението с интерферон) съпътстващо лечение с алое вера по препоръка на д-р Васант Лад(дъщеря и живее в САЩ и е присъствала на негова лекция).След 3-4 месеца пиене на натуралния гел на алое(не всеки гел от алое е качествен за пиене в големи количества!!!) чернодробните и стойности си влязоха в нормите,а тя се преобрази много в положителна посока!!Нямаше и помен от едва ходещата жена,която дойде с помоща на съпруга си в офиса!До сега е изпила около 80 литра за три години,гела е неизменна част от дневната и храна.Зная ,че пие и трансметила си непрекъснато!Разказвам ви тази история,защото съм много впечатлена от този резултат на алтернативна намеса в лечението! Ще се радвам,ако мога да помогна и на други хора борещи се с тази коварна болест,ако предпочетат тази помощ към лечението!Далече съм от мисълта,че гела от алое вера може да унищожи вируса напълно,но това е един начин за регенериране на черния дроб и поддържане на добър жизнен тонус!

galq:
Нада,права си ,че на един човек на 65 години ,след интерфероново лечение ,алое вера може и да подържа тонуса,но не и на един 30-40годишен.За тях си трябва стабилно лечение  , а не подържане на тонус.
Галя

Spuko:
И аз пия Алое в комбинация с Лициум и Пчелен прашец и мога да кажа че стойноста на вирусното натоварване от милиярди ми е спаднала на милиони,със сигурност има благоприятен ефект,облекчава симтомите!

mami:
Бихте ли споделили в какви дози и как пиете алоето? Аз също го започнах преди 2 месеца, но смесено с мед и вино в съотношение 1:2:3, по супена лъжица 3 пъти на ден. Чувствам се по- добре.

lyudmila:
Нали при хепатит не трябва да се пие и грам алкохол,как така вино?На мен лекарят ми каза ,че и при минимални
количества алкохол вируса се репликира в пъти повече.Или аз може би бъркам

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия