Вирусен хепатит - Обща дискусия > Диагностика

 ФиброТест и в България

<< < (2/9) > >>

galateya:
Здравейте! Т.к. лаборатория Синево работи вече и в България, има възможност изследването Фиброскан да се прави и тук. За повече информация може да ми пишете. Лека вечер :)

Силвана Лесидренска:
Ако предлагате Фиброскан и в България, моля публично да дадете повече информация относно къде се прави, колко струва, акредитирана ли е лабораторията и т.н. Нали не очаквате всеки поинтересувал се да ви пише на ЛС, и тайно да се коментират подробностите.

Така че, очакваме повече подробности от вас, ТУК.

Поздрави,
Силвана

Радослав Русинов:
Предполагам, Галатея е имала предвид ФиброТест, а не Фиброскан.
Обсъждането, свързано с лабораторията Синево в Букурещ, беше за изследването ФиброТест. Освен това, няма практика Фиброскан да стои в лаборатории, защото с уреда трябва да работят специално обучени лекари, поради което тои стои в болници или лекарски кабинети.


Предлагам Галатея да пусне нова тема, в която да представи лаборатория Синево - България, да каже нейния адрес, както и цената на ФиброТест изследването. За момента на сайта www.synevo.bg няма никаква допълнителна информация дори за адреса на лабораторията.


Поздрави,
Радо

Rumi_:
Ради, аз публикувах отговора на галатея в мойта тема, но го копирам и тук.
Бях задала и още въпроси към нея и получих отговор. Може би тя ще поясни публично за какво става на въпрос.

Здравейте, Руми!
Изследването можете да направите в нашата лаборатория Синево като централата ни се намира на ул. Ангел Кънчев 34 / в началото до Патриарха /. Изследването не се поема от здравната каса. Цени - ФиброТест - АктиТест - 178лв и Фибромакс - 231лв. Резултатите са готови в рамките на 6 дни.

Хубав ден

Галатея

Радослав Русинов:
Руми, благодаря ти за информацията!
Преместих дискусията в темата за "ФиброТест в България", тъй като явно става въпрос за ФиброТест.
Надявам се, че и Галатея скоро ще пише в темата, за да даде повече детайли за лабораторията Синево - България, и конкретно за изследването ФиброТест.


Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия