Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 ITV2 ваксина и Раиф генератор

(1/1)

vstoeff:
От 6 месеца комбинирам Раиф генератора с ИТВ 2.Това е ваксина на американската лабораториа ИмунотехЛаб . Резултатите са много добри!!!

Силвана Лесидренска:
Здравей,

и какво показват резултатите?

Vancheto:
Мдааа.......интересна тема  :biggrin:

Аника:

--- Цитат на: vstoeff в Март 15, 2013, 11:17:45 ---От 6 месеца комбинирам Раиф генератора с ИТВ 2.Това е ваксина на американската лабораториа ИмунотехЛаб . Резултатите са много добри!!!

--- Край на цитат ---

Какво лекуваш? Б или Ц?  :girl_wink:

vstoeff:
Принципно методът е за лечение на вирусни инфекции, в това число и всички видове хепатит. На този етап не мога да споделя конкретни резултати, тъй като препаратът ИТВ (Имуно-терапевтична ваксина) е в процес на регистрация и имам определени ангажименти както към фирмата така и към пациентите. Най-общо, прилагам информация за този препарат. Комбинацията му с Райф терапията намалява срока на лечение. Подробности може да видите на сайта на компанията: http://www.immunotechlab.com/
или може да ми пишете на vstoeff@abv.bg или да ми се обадите на тел. 0888329823Immune Therapeutic Vaccine (ITV)
ITV е лекарствено съединение за лечение на ХИВ инфекция, всички видове хепатити и други вирусни и някои онкологични заболявания, за които подсиленият клетъчен имунитет ще бъде от полза. Лекарството стимулира имунния отговор и усилва като цяло имунната система на човека.
Описание
Съединението ITV (Immune Therapeutic Vaccine)  първоначално е създадено като средство за лечение на инфекция с HIV-1 ретровируси, но по време на проучванията се оказва, че действа положително и при хронични вирусни (хепатит B, С и други) и някои онкологични заболявания. Активното вещество е IPF (Inactivated Pepsin Fraction). IPF се свързва с gp41, gp120 и CD4+ рецептори на Т-клетките. Доказано е, че при приложение за 8 седмичен период при пациенти с ХИВ инфекция, ITV модулира имунната система, като води до повишаване на клетъчния имунитет и редуцира вирусния товар (HIV-1 RNA) средно от 0.6 log на 1,5 log.  Наблюдава се значително увеличение на специфичните клетки „убийци” CD8+ и CCR5+; увеличава производството на гама-интерферон и генерира нова популация от CD4+ клетки. Успоредно с това има значително намаляване на броя на незрели клетки (CD8+ и CD38+), които са разпознаваеми като знак за лоша прогноза на ХИВ-инфекция. ITV е изключително ефикасен и при най-тежките форми на СПИН и всички видове хепатити.


Дозиране и употреба:

 ITV се приема на 16 инжекции, поставяни два пъти седмично в последователни дни в продължение на 8 седмици. При някои онкологични заболявания и хронични вирусни инфекции може да се наложи втори и трети курс на лечение. Една инжекция представлява флакон от 3ml и се поставя дълбоко мускулно. Преди инжектиране, флаконът трябва да се разклати и да е със стайна температура.
Съхранява се при температура от 4С° до 8С° градуса .

Противопоказания и лекарствени взаимодействия

•   при бременни жени (през целия период на бременноста)
•   епилепсия
•   вродени заболявания на опорно-двигателния апарат  (агенизии)
•   при всички химио-терапии
•   при алергии към протеини съдържащи се в продукта
•   ITV не може да се използва паралелно с (каквито и да е) имуносупресивни лекарства


Странични ефекти и предозиране:

При някои пациенти се наблюдават грипоподобни сиптоми с евентуална поява на температура, неразположение и артралгии
Проучванията за безопасност при животни не са показали токсични ефекти, при приемане на десет пъти повече от препоръчваната доза
ITV е създадена да е безопасна и не пречи в случай на работа с машини.
Информирано съгласие
Препаратът не е ригистриран за масова употреба, но е патентован в САЩ (US2009/0285776 A1; US8,067,531 B2; US 7,479,538 B2), минал e предклинични изпитания при животни и хора. Предстоят клинични изпитания за регистрацията му в Р. България. Препаратът може да бъде поръчван за доставка и прилаган със съгласието на пациента, за което пациентът подписва формуляр за информирано съгласие.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия