Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 ММС

(1/1)

kalin:
Здравейте, привет на всички .Стана ми интересно че никой тук не е повдигнал темата за ММС чували ли сте за това?Моля да ме извините ако вече сте дискутирали тази тема но аз не открих нищо тук във форума.Как смятате това поредния опит ли е за облагодетелстване на гърба на  страдащите.

Аника:
Познавам една пациентка,  която сподели,  че го приема от известно време (вероятно от няколко месеца)?
Жената е с цироза. Казваше, че се чувства добре,  но по никакъв начин не можа да ме убеди, че е от приема на ММС! Освен това не е споделила на лекуващите я лекари, че го приема.  :shocked1:
За мен просто състоянието й е стабилно и дано така и да си остане.  Желая й го от сърце!

stefani:
Пълна измама.През септември 2012г. при изследвания се оказа,че баща ми е с карцином на белият дроб без разсейки.В стремежа си да му помогнем се свързахме с "офис" в Бургас,който предлагаше ММС.Обяснихме за какво става въпрос и човекът с когото разговарях ме увери,че след 2 месеца прием всичко ще е наред.Брат ми му го даваше редовно по график ,няма да влизам в подробности , но крайният резултат е - на 26.09.2013 баща ми почина.Докато го приемаше баща ми се оплакваше от гадене и повръщане , ужасна миризма на хлор и съжелявам,че сме го мъчили допълнително.А за цената - това "чудодейно" лекарство е 200лв. за месец.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия