Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Гастроентеролог във Варна , ЗК

(1/1)

galatea:
Остана ли във Варна читав гастроентеролог, работещ по ЗК?Имам хрон.хепатит В.До скоро посещавах д-р Мирчев,но и той вече е на платен прием.Препоръки за лекар от Терапията?

Таня Митева-Димитрова:
Да, д-р Атанасова (Антония). В ДКЦ в терапията преди приемаше по ЗК. Тя е човекът, който ми обърна внимание и буквално ме спаси. Прекрасен човек. Може да бъде намерена горе в отделението на 11 етаж също.

galatea:
Благодаря, Таня!А има ли приемен кабинет или трябва там да я търся.Като знам лудницата в Терапията, дали би ми отделила време?!И още нещо, знаете ли дали там все още правят изследвания за репликация на вируса? Не знам вече към кого да се обърна...

Таня Митева-Димитрова:
Моля за извинение за забавянето, но последните дни рядко сядам на компютъра. Аз посетих кабинета в ДКЦ -то по препоръка на личния лекар и с направление по ЗК. Но това беше Февруари 2012. Просто се обадих на телефона на докторката и тя каза кога да отида. За съжаление не пазя номера и, но предполагам че в самото ДКЦ може да запишат час. Нямам много подробна информация, защото поне две години д-р Атанасова боледува, но слава Богу, от почти година е обратно на работа, както сама ми каза. В отделението се прави ПСР, но човек трябва да е пациент на проследяване. Иначе в лабораторията в терапията (на втория етаж) правят това изследване. Цената е около 200 лв, поне аз платих толкова първия път, а после не съм плащала.
Телефонът ми е 0888276892. Може да ми се обадиш и да попиташ каквото искаш. Поне ще става по-бързо :) Няма да ме притесниш.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия