Вирусен хепатит - Обща дискусия > Диагностика

 Диагностика на хепатит С на 7 годишно дете. Болен или Не!!!

<< < (4/4)

Аника:
Виж сега,

Ерата на интерферона отмина, заедно с него и прилежащите тежки странични ефекти! Да не говорим за Боцепривира и Телапревира, които подлагаха на съмнение дали въобще пациентите ще оцелеят от  самата терапия, а не от хепатита!
Сега картинката е съвсем различна и Слава Богу терапията е достъпна. Моментално да се насочиш за лечение, защото не случайно наричат хепатит С "Тихия убиец". Казвам ти го от опит, като пациент минал през всички предишни терапии безуспешно, пациент стигнал до тежки усложнения - декомпенсация на цирозата и наистина умирах преди 3 години. Живея втори живот, благодарение на новите терапии. Не е нужно да стигнеш един ден до моето положение, че да започнеш да се лекуваш. Имаш детенце, то има нужда от здрава майка! Така че, веднага се насочи за консултация и даже покрай детето, докато ходите, се погрижи и за себе си! Кой генотип си, между другото?
Успех и пиши!

сперанца:
Здравейте!
Тези дни отидохме да направим теста за антитела на синът ми. И наистина тестът показа, че е отрицателен, както го предчувствах. Това е най-щастливата новина за мен. Плаках от радост. Огромен товар падна от плещите ми.
Искам да благодаря на всички вас за подкрепата и адекватните съвети!
Благодаря ви от сърце!!!  :love5:

сперанца:
Искам да попитам още нещо. Това значи ли че е преборило вируса или просто е изчистило антителата предадени му от майката?
Питам защото в случай, че е преборило вируса следва да има вече имунитет???

Силвана Лесидренска:
При С не се изгражда имунитет. Изчистило е антителата.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия