Вирусен хепатит - Обща дискусия > Диагностика

 Моята история

(1/2) > >>

daneva:
Здравейте, моля  някой  да  ми помогни. Имам вирусен хепатит B и от 3 год. съм на лечение   :congrats:с  бараклуд  и сега за първи път правя изследване за австралийски антиген , като резултатът излезе  >1000,позитиво   всъщност какво значи това и имам ли шанса да ми спрат лекарствата. Ще бъда благодарна на всеки, който ми помогне.Желая на всички ви успешно лечение!

roni_c:
Здравей,предполагам говориш за изследването HbsAg,а не за PCR HBV DNA.Ако е така,то няма нищо ново.Означава,че все още имаш вируса на хепатит Б в кръвта си.За да спрат лечението и да го обявят за успешно е необходимо да имаш антитела,а изследването е Anti hbsAg и то трябва да е положително.Поздрави.

daneva:
Здравей Рони, благодаря за отговора.не съм написала достатъчно ясно , какво ме интересува.Става въпрос за  HbsAg antigen , който е >1000 Ul/ml positivo.HBV DAN e negative или не се засича , ако можеш да ми отговориш благодаря!

Силвана Лесидренска:
Няма никой да ти спре лекарствата, имаш си хепатит В като слънце. Този резултат от над 1000 показва, че нивото на хепатит В в чернодробната клетка е високо. Негативния резултат за виремия е само за кръвта. За човек на терапия имаш съвсем нормални изследвания.

daneva:
Благодаря Силве,  казват , че е трудно но не е невъзможно, дано успея , всъщност трябва да стане негатива това ли ми казваш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия