Автор Тема:  Хепатит С и работа  (Прочетена 1070 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен BlackMoon

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Хепатит С и работа
« -: Декември 10, 2023, 14:25:55 »
Здравейте!
Искам да попитам тези, които имат хепатит С или са имали как се справяте с работата? Преди лечението и по време на него бяхте ли работоспособни? Аз  не се чувствам работоспособна. Има дни, в които съм що годе добре, но други дни  ужасна умора чувствам, мозъчната мъгла се прояви при мен , депресията и понякога се чувствам така сякаш нямам сили да стоя права, а вкъщи , ако свърша малко домакинска работа се изморявам и нямам сили. Вие така ли бяхте и как се справихте? Мен ме уволниха от няколко места защото съм изглеждала бавна, уморена и не  съм виждала  някои грешки. Преди години не бях така имах енергия да уча и работя едновременно, но с годините  започнах да ставам все по-зле. Аз тогава не знаех какво се случва с мен, но явно през цялото време съм била с хепатит С без да знам. Сега чакам лечението. Вие след лечението оправихте ли се и вече добре ли се чувствате да работите и да живеете нормално?
Провеждано лечение с Мавирет. Още не знам, дали е успешно.
----------
За връзка с мен пишете в Телеграм @izidora27.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Хепатит С и работа
« Отговор #1 -: Декември 12, 2023, 22:39:34 »
Привет,

със сигурност след лечението мозъчната мъгла ще изчезне, съжалявам, че си станала потърпевша и си губила работа заради нея. Следи 60-те дни за отговор от НЗОК и ако ги надвишат и нямаш информация,пусни жалба до Касата.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007