Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Фунготерапията

(1/6) > >>

ica:
Става дума за гъбите - исках да взема отношение по темата, пък взех, че се регистрирах. Както и да е - специално за гъбите, предлагани от аптеката до Руски паметник, нямам представа, но тези лекари са вирусолози все пак, нали се сещате, и щом твърдят това, значи или са забравили, че дипломата не ги прави лекари, или гъбите действат. Между другото там от 9 часа сутрин до 5 часа следобяд (мисля) има безплатни консултации и можете да отидете и да проучите за себе си нещата.
Аз много лошо гледам на системата пенкилер, но има правило в природата - гениалните неща са прости, така че нищо не ви струва да побутнете интуицията си и да проверите за себе си - всеки има своя битка. За хепатит C още нищо не съм чула, но доста хора с химиотерапия се хвалят, че ако не друго, са понесли добре химиотерапията. Аз пък искам да разбера дали някой я е ползвал за обратното - анемия.

tedibon:
Здравей,ica!
В раздела алтернативни методи на лечение,сме описали /по-точно аз  споделих/ за употребата на гъбата на индийските йоги/други  и казват японска гъба/,но категорично заявявам,че такова лечение може да повлияе на болен,който вярва в това !А тези ,които го правят без мотивация,просто си губят в ремето!
Имам близък -физиотерапевт,занимаващ се със спортни травми  и на въпроса ,космодиска помага ли,той отговори:Много е важно да вярваш и в 90% самовнушението е по-полезно и тогава действа!


Поздрави,Теди

Jina:

--- Цитат ---Много е важно да вярваш и в 90% самовнушението е по-полезно и тогава действа!
--- Край на цитат ---
Това като го прочетох и първото което се сетих е за хапчетата за спиране на цигарите и мисля че са на същия принцип- ако мислиш че действат и наистина ще ти помогнат те ще ти помогнат.
Силата на мисълта е нещо велико,гледала съм няколко филма за това че ако много силно вярваш в нещо ако се надяваш и смяташ че наистина то ще стане реално то става...за това е толкова важно да сме позитивно настроени и оптимисти.

Радослав Русинов:

--- Цитат на: ica в Май 26, 2008, 22:32:51 ---Както и да е - специално за гъбите, предлагани от аптеката до Руски паметник, нямам представа, но тези лекари са вирусолози все пак, нали се сещате, и щом твърдят това, значи или са забравили, че дипломата не ги прави лекари, или гъбите действат.

--- Край на цитат ---
Дипломата отдавна не е критерий за знанията и уменията на един човек. Мога да ти покажа купчина хора с висше образование, които не са добри професионалисти. Има и много лекари, от които много хора във форума са се разочаровали.
Аз искам нещо простичко - някой да ми докаже, че се е излекувал по някой от тези методи.
Целия раздел се напълни с какви ли не методи за лечение на хепатит - мумио, гъби, билки, райф-генератор, озонотерапия и т.н.
Аз нямам нищо против нито един от тези методи, стига да работят. Но някак си ми е много странно как така никой от тях не е постигнал масово разпространение. Градски легенди за излекувани хора се чуват за всеки един от тях, но аз все още не съм видял отрицателно PCR изследване след проведено такова лечение.

Поздрави,
Радо

ehristova:
здравейте и от мен.

случайно се натъкнах на брошура, рекламираща тези гъби и реших да проверя за повече  инфомация във форума. По принцип не съм наивна и не очаквам чудеса, но не съм и песимист . Мисля че може да се опита. Още повече  ако не помогне, то няма и да навреди. Най малкото ако лечението с гъби помогне на имунната система на оргонизма , то си струва да се опита. А аз мисля и твърдо вярвам че алтернативната медицина  помага  за подсилване на имунитета. Неотдавна споделих с вас във форума как ми бе предписано скъпоструващо лечение за да нормализирам стойностите на левкоцитите, които бяха много извън норма. Благодарение на един екстракт от грозде аз успях да ги нормализирам без лекарствата. Така че мисля да опитам и с гъбите ако ми се наложи. Засега продължавам с традиционното лечение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия