Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Озонотерапия - има ли ефект?

(1/6) > >>

jabber:
Здравейте, имам хроничен хепатит В, които в момента е активен. На ламивудин съм, но търся начина да намаля нивото на активност на вируса по-бързо. Някой пробвал ли е озонотерапия? Какви са отзивите? Има ли успех? Ето няколко "клиники", които предлагат въпросната терапия в България:

http://www.ozon-terapia.com/
http://www.integramed.org/Ozon.htm
http://www.hmc-oxygena.com/10bg-ozone.html

nevron:
Виж, мои лични набльдения са, че нивата на вирусното натоварване зависят предимно от работата на имунната система в даденият момент. Така, че ако са ти били много високи по някое време, в друго време, когато организма ти е по-силен, може да са доста по-ниски.
Това от мен.
Поздрави! :bye: :bye: :bye:

jabber:
Никой не е пробвал озонотерапия май...аз ще съм първи. Ще Ви кажа дали има ефект. Не занам от какво зависи активността на вируса ... при мен се активизира спонтанно ... за първи път от 9 години ми се наложи да пия антибиотик и може и от това да е ... Някой да е преминал курс с ламивудин/зефикс? Ще ми се да знам каква е вероятността от мутация на гадното вирусче?  :sad2:

tania:
Синът ми беше на 6 месечен керс Зефикс - никакво подобрение, но и няма мутация!!!

Силвана Лесидренска:
jabber- от къде разбра,че се е активирал вируса? Високи ензими или ПСР? А посъветвал ли си се с медицинско лице относно озонотерапията?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия