Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Озонотерапия - има ли ефект?

<< < (3/6) > >>

jabber:
Днес се консултирах с вирусолог и гастроентеролог относно Озонотерапията. Те направиха аналог с барокамера, коятоса прилагали като поддържащо лечение на хепатит и казаха, че не виждат никакъв проблем да се направи курс процедури с озон. Аз ще действам, ако някой иска да се присъедини да заповяда. Смед процедурите ще Ви кажа какъв е резултата. Стискайте палци.  :dance:

jabber:

--- Цитат на: tania в Юни 09, 2008, 13:09:39 ---След приема на Зефикс, репликацията на вируса започна да става все по-голяма и стигна до 580 000 000 копия. Не зная дали Зефикса има нещо общо - никой не казва!

--- Край на цитат ---

Леле, а аз си мислех, че моята репликация е висока (290 000 копия). Преди колко време се случи това със сина ти? Какво направихте след това? С толкова висока репликация той как се чувства? Ще ти пиша веднага, ако Озонотерапията помогне за намаляване на репликацията при мен. Колко е голям сина ти?

tania:
Наистина, пожелавам ти успех! И дано ти си първия преборил гадния вирус по нестандартен начин!!! И да повлечеш крак!!!

tania:
Синът ми е на 24 г. Разбрахме че има хрон. хеп. В през 2003 г. Тогава се разболя приятелката му от В, но с видими симптоми/така че не хронифицира/. При откриването на вируса коп. бяха 5 800 000, нараснаха на 13 000 000, и т.н. до 580 000 000 през октомври 2007 г. През цялото време ензимите не бяха много високи, случвало се е АСАТ да баде в норми а АЛАТ е бил с най-ниски стойности -58, а най високи 123.
Има две биопсии - липса на фиброза и на каквото и да е увреждане, заключение неактивен хроничен хеп. В, а репликацията - Ужас!!!! Пробваха го за разни програми, но не беше подходящ за нито едно лечение. Проф. Чернев очакваше спонтанна сероконверсия, но уви, вирусът продължи да се размножава. Стоим и чакаме или да падне вируса, или да се покачат ензимите, или да се стигне до фиброза, или да се изчисти от самосебе си, или да измислят ново лекарство,или,или, или!!!! А той как се чувства? Не споделя да е по-различно от всякога, твърди че се чувства добре, но със сигурност знам че лесно се уморява /не работи физическа работа/, спи му се повече и не знам какво още! Трудно е за млад човек да живее с мисълта за това което носи, за него е още по-трудно да ме обременява и затова не споделя тревогите си и оплакванията си!!!

jabber:
Права си, че е трудно да се живее с тази гадина. Аз съм на 29 и ми го откриха когато бях на 20. Трябва да призная, че първите реални опраквания получих едва преди 6 месеца. До тогава водех нормален живот и имаше периоди в които дори забравях за гадината, но уви това време отмина ... сега след последната биопсия (преди 2 месеца) откриха начална фиброза и начален активен хроничен хепатит В. Въпрасната фиброза ме притесни доста и дори успя да ме сломи духом, но сега пак съм готов да и се опълча с всички сили и този път съм твърдо решен да пробвам всички методи на лечение които ми се предлагат или които открия сам. До сега бях резервиран към всякакъв вид терапия, защото вируса беше капсулиран и не ми вредеше. В тази връзка искам да споделя, че ваксинация срещу хепатит А не е никак лоша идея, защото едно активиране на имуната система срещу вируса на хепатит А може да я накара да забележи и това което пропуска да види, а именно вируса на хепатит В. Ако имате достъп до проф. Чернев попитайте го какво мисли по въпроса. Ако ти имаш някаква идея за метод на лечение ще се радвам да го споделиш. Сина ти е прав да те щади като не то казва как се чувства и дали му е тежко или не ... особено, ако живеете заедно си представям, че е тежко и за двама Ви. Аз също не споделям много с родителите ми и избягвам да ги товя и с този проблем ... В крайна сметка "живота е това което се случва с нас докато ние правим планове за него" :).  Ако има срещи на хората от този форум с удавалствия бих се запознал с Вас. Право ли ли сте тест за хепатит Е? Трябва много да се вномава с него!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия