Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Озонотерапия - има ли ефект?

<< < (6/6)

jabber:
Съгласен съм с всичко казано от Радо. За съжаление не мога до си направя втора биопсия за да видя със сигурност какво е състоянието на черния ми дроб след озонотерапията макар, че имам огромно желание. Искам също така да отбележа, че на хартиен носител съм чел, че при клинични проучвания на терапия с озон в Русия всички болни с чернодробна фиброза се повлияват положително и при по-голямата част от тях се наблюдава разсейване на срасналана чернодробна тъкан, а при някой пълното й изчезване. Просто се опитвам да бъда полезен. За момента няма достъпен препарат за борба с фиброзата, тъй че ако имате такъв проблем не се предавайте, а се борете било то чрез озониране или с други средства.  :congrats:

Радослав Русинов:
Да, разбира се!
Човек не трябва да се предава и да опитва всякакви варианти, но винаги да се старае да проучи максимално нещата.
Именно затова съществува и раздела за Алтернативните методи. Нека всеки да получи правото на т.нар. "информиран избор" и да прецени кой метод е добър и би могъл да проработи за него.
Споделянето на опит с всеки един от тези методи във форума ще помогне на всеки един, който търси алтернативни варианти, да се информира и да чуе какви са впечатленията на реални хора от всеки един от тях.
Моята цел е само винаги да бъдем максимално обективни и затова направих тези уточнения.
Пожелавам ти успех и не забравяй да пишеш как се развиват нещата при теб!

Поздрави,
Радо

болен-здрав:
Джаббер, минало е много време. Не знам дали е уместно, но да те попитам? Как си след озонотерапията?
Благодаря предварително!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия