Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Озонотерапия - има ли ефект?

<< < (2/6) > >>

jabber:
Относно Озонотерапията се допитах до няколко гастроентерелози и до личния ми лекар. Отговорът беше, че не познават метода и не ме съветват да пробвам. От друга страна хората, които предлагат Озонотерапията са практикуващи или отказали се от традиционната медицина лекари с месицинско образование и твърдят, че методът се прилага от 40 години в Германия и от 20-25 години в Русия заедно с традиционната терапия и има много добри резултати.

PCR-a ми 01.02.2008г. е 290000 копия/мл. :sad2:, което е сериозно доказателство за активността на вируса.

Радослав Русинов:

--- Цитат на: jabber в Юни 05, 2008, 17:28:17 ---...за първи път от 9 години ми се наложи да пия антибиотик и може и от това да е ...

--- Край на цитат ---
Здравей,
би ли казал името на лекарството, което си вземал, преди да се активизира вируса. Аз имам една теория за ибупрофен-базираните лекарства, която е доста трудно да се докаже, затова ми е интересно.
А иначе за озонотерапията нищо не мога да кажа засега, най-вероятно може да ти помогне за подобряване на състоянието на черния дроб, за убиването на вируса - не знам.

Поздрави,
Радо

jabber:

--- Цитат на: tania в Юни 06, 2008, 08:43:37 ---Синът ми беше на 6 месечен керс Зефикс - никакво подобрение, но и няма мутация!!!

--- Край на цитат ---

Радвам се, че няма мутация. Под "никакво подобрение" какво имаш предвид? Активността на вируса намаля ли след Зефикс или не?

jabber:

...би ли казал името на лекарството, което си вземал, преди да се активизира вируса...
[/quote]

Опитвам се да си спомня името на антибиотика, които пих, ни не се пелучава :). Ще питам личния лекар при следващия преглед и ще ти пиша.

tania:
След приема на Зефикс, репликацията на вируса започна да става все по-голяма и стигна до 580 000 000 копия. Не зная дали Зефикса има нещо общо - никой не казва!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия