Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Сдружение ХепАктив => Новини и инициативи на сдружението => Темата е започната от: Радослав Русинов в Юни 18, 2009, 14:19:15

Титла: Сдружение Хепактив търси преводачи
Публикувано от: Радослав Русинов в Юни 18, 2009, 14:19:15
Тук публикувам информацията, която преди малко публикувахме и на сайта на сдружението:

Цитат
Сдружение Хепактив търси преводачи (http://hepactive.org/content/blog/translation_volunteers)

Сдружение ХепАктив търси преводачи с познания по английски език, които имат желание да помогнат на доброволни начала с превод на материали за сайта на сдружението.
 
Нека всеки, който има желание да помогне, да пише на нашия имейл адрес: hepactive@hepactive.org
 
Благодарим предварително на всички, които решат да се отзоват, както и на всички, които вече се включиха активно с преводи на част от публикуваните материали на сайта!
 
С най-добри пожелания,
Екипът на ХепАктив

В момента материалите за сайта се превеждат основно от Мери и мен, като отделно си имаме и щатен преводач, който също ни помага. Освен това Дани (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;u=602) също се включва с по един материал месечно. Отскоро към нашите преводачи се присъедини и LaSombra (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;u=54), и по всичко личи, че е готов да помогне с доста материали месечно, след като успя да преведе 3 материала за 2 дена  :clap:
Днес също и Ива (http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;u=1106) прояви желание да помага с преводаческа дейност, което беше и причината да обявя малко по-официално това, че набираме преводачи за материали за сайта.
Надявам се, че и още хора ще изявят желание да се включат с преводаческа помощ, дори и да става въпрос за един материал месечно.

Благодарим на всички, които ни помагат! Сигурен съм, че това се оценява от всички, които четат статиите и новините, публикувани на сайта!

Поздрави,
Радо