Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Persona

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Много ви благодаря за тази информация!
Изключително полезно ще ми е да се запозная с нея!

2
Благодаря много за отговора! Дали сте чували за хора по света и у нас, които са го постигнали?
Знам, че е изключително опасно, ето защо непрекъснато се притеснявам и бих искала да открия доказателства, че въпреки всичко може да бъде спрян успешно.

3
  Здравейте!
  Този форум винаги ми е бил изключително полезен - намирала съм комперетно мнение и подкрепа, затова отново искам да потърся информация тук.  Много се надявам да открия сред вас някой, който е успял да спре Виреад успешно с HBeAg-отрицателен хепатит В. Знам, че има такъв човек от Пловдив. Ще бъда изключително благодарна за всяка информация относно спирането на Виреад в случай на HBeAg-отрицателен хепатит В?
Бъдете здрави!

4
Общи теми / Re: Стеатоза 2-3
« -: Януари 07, 2018, 12:00:51 »
Благодаря! Интересно защо стеатоза, по какъв начин е свързана с хепатит Б? Мислех, че фиброзата ще е нашият проблем.

5
Общи теми / Стеатоза 2-3
« -: Януари 06, 2018, 09:54:23 »
Здравейте,
Мъжът ми е на Виреад около година, последните му изследвания са : стеатоза 2-3, фиброза 1. Някой би ли могъл да ми даде съвет какви добавки и режим са подходящи за намаляване на стеатозата? По принцип не се храни нездравословно, не пие, но и не спазва определен режим към момента.

6
На лечение съм / Re: Въпрос за ВИРЕАД
« -: Януари 11, 2017, 00:17:26 »
Благодаря!

7
На лечение съм / Въпрос за ВИРЕАД
« -: Януари 07, 2017, 21:59:06 »
Здравейте,
въпросът ми е допустимо ли е по празници да се пие по чаша вино или бира, когато си на Виреад?

8
Общи теми / Re: Отказано лечение
« -: Ноември 05, 2016, 15:28:32 »
Според мен няма да ви отпуснат Виреад на този етап. С такива резултати не ви е нужно да започвате лечение, което е по-добре за вас.
Таня Митева-Димитрова, подкрепям мнението ви, че това не е присъда.

9
Общи теми / Re: Отказано лечение
« -: Ноември 05, 2016, 00:43:46 »
Здравейте,
Благодаря за съпричастното отношение. Правихме нови изследвания и след първия отказ получихме одобрение за Виреад. Причината за отказа беше ниската виремия, беше около 1 000, което не е типично за фиброза 2. Но за радост или беда за няколко месеца вирусното натоварване беше скочило драстично и покри заложения критерий.

10
Общи теми / Въпрос за хепатит Б
« -: Ноември 04, 2016, 12:42:01 »
Здравейте, някой знае ли дали може да се замразяват сперматозоиди при хепатит Б. Във всички клиники имат изискване преди замразяване да се прави изследване за хепатит и се чудя дали не е пречка, ако си носител.

11
Благодаря за куража,  tetibulka, ти си един добър човек и само добро да те стига!
Изключително се стресирах от подробното описание на страничните ефекти в листовката, а мъжът ми умишлено не ги прочете. Фиброза 2 за 5 години, всички лекари се изказаха, че е рисково да се отлага. И не говорят за цироза, а за рак на черния дроб при този нашият вид хепатит. А ние сме от хората, които не пият дори аспирин и в домашната им аптечка има само шуслерови соли.
Таня Митева-Димитрова, ще прочета подробно споделеното от вас.И ние мислим за някакви схеми на своя глава, но ни притеснява, че при намаляване на дозата Виреад, може да се стигне до резистентност. Попадали ли сте на нещо по този въпрос?

12
 tetibulka, писали сме си и преди и се радвам, че точно ти отрази нелепия ми въпрос. Не е като да не съм чела за Виреада, чета за него последните 5 години.
Искам да помоля темата да се изтрие.

13
Здравейте,
Искам да помоля за информация какви са последиците при отказ от лечение с Виреад след вече издаден протокол и вече поръчан от аптеката. На съпруга ми му отпуснаха това лекарства след един отказ, при второ кандидатстване. Разбира се, това е добра новина, но, когато прочетохме листовката, установихме, че има неща, с които не сме били напълно наясно. Възможно ли е да отложим лечението без последици, въпреки че сме взели една опаковка?
Осъзнавам напълно колко абсурдно звучи, но това е толкова необратимо решение, искаме да сме сигурни, че сме взели най-правилно решение.

14
  Здравей, на мъжа ми му правиха в "Токуда" предполагам такова изследване преди биопсия, резултатите се припокриха. А от болница "Иван Рилски" предлагат срещу 300 лева друго изследване, кръвно, което е с точността на биопсията, но не знам точно как се казва, не се прави по Здравната каса.

15
Общи теми / Re: Отказано лечение
« -: Юли 13, 2016, 00:10:07 »
От Здравната каса са му отказали, не знам кой конкретно. Ще прилага нови изследвания към протоколите и се надявам те да покрият изискванията.

Страници: [1] 2 3 ... 8

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007