Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - sneji

Страници: [1]
1
Здравейте.Искам да попитам някой по време на лечението имал ли е възпалени лимфни възли?Имам този проблем от няколко дни и днес се започна едно голямо ходене по мъките с което продължавам утре.Предполага се че проблемът идва от долен зъб и може да се наложи операция,разбира се ако се стигна до там веднага ще потърся начин за консултация с доц.Антонов.Но каквото и да е тази консултация ще е задължителна.Всичко добро от мен!

2
На лечение съм / Започна се борбата
« -: Ноември 18, 2009, 10:08:46 »
Здравейте,ето че дойде и моят ред да пиша в този раздел.В петък 13.11.2009 постъпих в "ИВ.РИЛСКИ" за поставяне на първата инжекция,но уви не се получи така както го бях намислила и инжекцията ми я поставиха в понеделник в 13.30 Нямах никакви странични ефекти/температура,втрисане и др./ някъде вечерта имах слабо главоболие,но според мен по скоро се дължеше на дългото лежане,а не на интерферона.Сега тепърва започвам моята лична битка с вируса и се надявам занапред резултатите да са единствено и в моя полза,а на вируса съм решила  :cowboy: бум  :carate: тряс и да си ходи.Всичко добро от мен и успех на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink2:

3
Предстои ми лечение / Настъпи и моето време
« -: Октомври 30, 2009, 12:59:19 »
Дойде и моето време да пиша в този раздел.Протоколите и медикаментите са факт и са при мен.На 13.10.2009/петък/постъпвам в клиника Иван Рилски за поставяне на първата инжекция.И започвам своето лечение с Пегасис и Копегус,на тази дата в ден петък винаги са ми се случвали хубави неща,надявам се и този път всичко да е за добро и когато всичко приключи да ви се похваля с един голям минус.След поставянена първата инжекция ще пиша в раздел на лечение съм,да видим как ще приема първата доза интерферон,малко се страхувам от неизвестното и от това,което ми предстои,но като съм стигнала до тук ще си играя хорото до край,а на вирусчето смятам да му покажа кой е по силният  :cowboy: и да изляза победител.

4
Здрасти на всички.
Първо искам да се извиня, ако не съм постнала темата,където трябва и моля ако е така администраторите да я преместят, където сметнат за необходимо.
Искам да попитам - след като лицето е одобрено за лечение протоколите от кои доктори се подписват?
Кои всъщност са лицата в НЗОК, които решават кой,кога и как ще се лекува? А друг е въпроса дали въобще се замислят за това дали всички имат време да чакат.

5
Искам да попитам вие как приемате хепатопротекторите непрекъснато ли или за определен период от време  спирате приемът им?Аз от девет месеца всеки ден пия Карзил по три път на ден и изобщо не съм го спирала,но незная това дали е редно.При посещение при доц.Антонов го попитах да продължавам ли да пия Карзил или да спра за определен период от време и след това да продължа,но той каза пий си Карзила и не го мисли много,много.Но за мен този въпрос засега още е без отговор и затова се обръщам към вас.Извинявам се ако някъде във форума тази тема е коментирана.Всичко добро от мен!

6
Здрасти на всички.Имам проблем с получаването на протоколите за подаване в НЗОК.От близо месец чакам да ми подготвят протоколите от клиника Иван Рилски за да мога да ги подам в Здравната Каса,но уви още си чакам и незная това чакане нормално ли е.Говорих няколко пъти с доц.Антонов, при което той най сърдечно ме увери,че се работи по въпроса да не се притеснявам и че когато са готови те ще ми се обадят да отида да си взема протоколите и да ги подавам.Нямало място за притеснение,но въпреки милите думи и успокоението аз се притеснявам,защото губя време и не е само това,също така ми бяхя объркали епикиризите  :crying2: незная каква е точно причината за това забавяне,но от това което чета във форума ми се струва,че не е нормално.Моля дайте ми съвет как да реагирам! :(

7
Диагностика / Да плача ли, да се радвам ли
« -: Ноември 17, 2008, 09:23:27 »
Здрасти на всички.
След дълго чакане най после имам резултат от биопсията.
А ето и какво пише там:
-Фиброза  разширени ПП с няколко септи/2/ някой от който мостови/3/
Портално или септално възпаление умерено/2/ към тежко/3/
Некроза пийсмийл некрози перипортално умерени/2/ ацидофилна интралобуларна некроза умерена/1/ към тежка/2/
Цироза -липсва
Стеатоза-тежка/3/
Заключението е: Хроничен хепатит с умерена /А2/ към висока /А3/ активност, с портална фиброза със септи/Ф2/ някой от който мостови /Ф3/ и наличност на морфологични белези,съвместими с хепатит Ц-етилогия.
Единственото, което успях да разбера е, че имам умерена фиброза и тежка стеатоза получени вследствие от хепатита.
Стеатозата малко ме обърка, тъй като нищо не зная за това заболяване освен,че е свързано със образуването на мастни образования по черния дроб и показва,че има нарушена чернодробна функция. Другото, което знам е, че това е възможно най лекото увреждане на черния дроб и е напълно обратимо.
 Питам се от тези резултати да се смея ли да плача ли?Да плача ли защото ми е тъжно,а и тази стеатоза изобщо ми дойде като гръм от ясно небе или да се радвам,че ще имам право на лечение въпреки,че и там нищо не се знае.
Ако някой може да ми помогне да си разгадая резултати ще бъда много благодарна, ако пък не здраве да е каквото е такова.
Всичко добро от мен  :flowers:

8
След направена биопсия резултатът нанася ли се в епикризата?

9
Диагностика / Моля за съвет
« -: Юни 13, 2008, 11:39:31 »
Посъветвайте ме какво изследване да си направя,качествено, количествено или и двете.Смятам следващата седмица да пътувам до София клиника "Иван Рилски" и да си направя изследванията в лабораторията на доц.Антонов но се колебая дали да са и двата теста или да е само количественият.
Всичко добро от мен и  :bye:засега.......................

10
Здравейте.
Ето,че отново имам проблем на 26.02.2008г. имам плануван прием в клиника"ИВАН РИЛСКИ" за да ми направят биопсия и ето какво научих.Няма анестезеолог и ще трябва да ми направят биопсията без упойка,а другият вариант бил да ми влеят чрез система упоиващо вещество от което ще съм леко замаена ще съм чувствала болка но уви тя нямало да бъде чак толкова голяма.Просто нямам думи в момента да опиша ужаса в който изпаднах и под чието влияние съм все още,
между другото това го научих вчера.Молбата ми е за съвет,защото незная какво да правя,  дали да постъпя сега в отделението или да отложа манипулацията за по късен период,когато ще има анестезиолог.Или пък да сменя клиниката в която се лекувам и да отида например в Александровска или пък във ВМА.Няма към кой друг да се обърна за съвет и за това се обръщам към вас и другото,което си мисля,че вашето мнение за мен в случаят е най компетентно.И извинявайте,че ви занимавам и с моите проблеми,но наистина незная какво да правя и как да постъпя.Може би ще е по добре да изчакам.Моля ако някой досега е имал подобен проблем и му е правена биопсия без упойка нека да напише как е минало при него и ако не е чак толкова страшно и няма да ми навреди по някакъв начин да отида да ми я направят и на мен така без упойка имам впредвид.Вай,вай голям ужас,колкото бях под стрес в момента още по зле започвам да се чувствам и спирам да пиша поради тази причина.От мен засега чао и всичко добро.И още нещо предварително благодаря за отделеното време и внимание.
Поздрави Снежи!

11
Здравейте.Преди време обещах,че след като си направя изследване след първият курс на лечение с билките на билкаря от Бургас ще пиша.Моето мнение,че има ефект,но все още немога да кажа дали с тях може напълно организмът да се изчисти от вируса,защото лечението е доста дълго и едва след като приключи тогава мога да твърдя дали това е точно така.Ето как протича лечението- първо се пият едни билки,които се приготвят от билкаря  дозата е по 50 грама на гладно три пъти на ден,от тези билки се изпиват три литра,като предварително се обаждаш един ден предварително за да си поръчаш другата доза и на следващият ден отиваш да си я вземеш като се носи стъклена бутилка един литър и се заплащат 30 лева.След като се изпият тези билки билкарят ти казва една друга билка,която се закупува от билкова аптека и той ти казва как да си я приготвиш пие се по 100 грама на гладно три пъти на ден в продължение на два месеца и половина.Един ден преди да е свършила билката се обаждаш да ти приготви от първите билки,които се пият по същият начин за същият период от време и след това се прави една снимка на ехограф и разбира се кръвни изследвания всеки месец.
Ето и резултатите от моето изследване ще напиша и старите за да има база за сравнение :
Изследване от 09.02.2008г.  АСАТ-81:        АЛАТ-87:  ГГТ-118:   АФ-68:  БИЛИРУБИН-27/11


Съобщение от модераторите: По молба на близките на Росен Руев (билкаря от гр. Бургас) е премахната информацията за адреса и телефона му от този пост. Причината е, че той е починал и въпреки това различни хора продължават да притесняват близките му.

12
Диагностика / Дилема - биопсия
« -: Февруари 08, 2008, 12:01:54 »
Здравейте.
Имам плануван прием на 26.02 в клиника"ИВАН РИЛСКИ". Но лекуващата ми лекарка ми каза, че сега ще ме приемат за да ми направят биопсия, като преди това ми беше казала, че първо трябва проследяване на вируса шест месеца и след това биопсия и сега изведнъж хоп-биопсия. Искам да попитам дали е редно сега да ми направят биопсия или да изчакам и след шестият месец да си направя биопсията?
Не зная как е по правилно и как е редно да постъпя? И както всички знаете докторите много, много не обясняват как, защо и поради каква причина хубаво, че го има форума................Не ме е страх,но не зная какво да правя и ако отида сега дали ще постъпя правилно?
Моля за съвет! Предварително искам да благодаря на всички за отделеното време и внимание.
Поздрави Снежи!

13
Диагностика / HCV-генотип 1
« -: Януари 31, 2008, 10:47:04 »
Зравейте.
Имам въпросче, тъй като днес научих резултатите за генотипа на вируса искам да попитам - какво точно значи генотип 1, и толкова ли е страшен и упорит този генотип?
Наистина ли толкова трудно се лекува?
Молбата ми е за малко информация, тъй като се стресирах много от тази факт и си мисля, че това е от невежеството ми и от това, че не съм информирана.
И имам още една молба - моля, кажете ми каква литература да си купя за да се информирам малко повече за хепатита.
Предварително ви благодаря.
От мен засега чао и до скоро.
Поздрави Снежи. >:(

14
Моята история / Нов член - HCV
« -: Януари 22, 2008, 14:28:37 »
Здравейте,
Аз се казвам Снежи и съм от Бургас.
Първо, благодаря на създателите на този сайт и също така благодарности и на всички участници във форума.
Аз съм със заболяване хепатит "C", за което научих скоро. Все още не ми е правена биопсия, също така все още нямам резултат и какъв генотип е вирусът, но страннот е че аз първо искам да пробвам алтернативна медицина и дори започнах от три дни да пия едни билки, които са от един билкар в Бургас, който е помогнал на много хора с чернодробни заболявания и със хепатити. Благодарение на него много хора, които са били отписани от този свят са живи и здрави и водят пълноценен начин на живот.
Но за съжаление, следващият ми прием в болницата е на 26.02, а лечението с билките ще продължи до месец май.
Само искам да ви кажа, че след първия курс билки ще си направя изследвания и ако има ефект, ще ви пиша, за да може и на вас да помогне, разбира се на който желае.
За съжаление все още не мога приема факта, че имам това заболяване и съм много, много объркана....................

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007