Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Орфей

Страници: 1 ... 44 45 [46]
676
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Август 22, 2011, 16:12:29 »
Аз трябваше да влезна за контролно изследване на третия месец. Беше ми дал дата на 18ти, но нямах възможност тогава да отсъствам от работа ( а и ти беше написала, че на 22ри ще е там), затова му звънях днес. Пък и с тези левкоцити 2 100 и имам разни други дразнения, като че ми се вие свят внезапно като стоя права, после минава, също си имам екзема на гърба, макар и малка ме дразни и се боя да не плъзне навсякъде. Та исках да поговоря с него, да ми даде може би и на мен такъв МАОЛО като на вас! Иначе много ти се радвам, че спортуваш! аз съм спряла йогата, но трябва пак да започна, знам че ще ми е по-добре с нея, отколкото без нея.

677
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Август 22, 2011, 15:49:22 »
Привет! Радвам се, че се чувстваш добре! Аз като цяло също не понасям прекалено трудно това лечение, но напоследък много лесно ми става зле от падналите левкоцити! Имам и разни неразположения, но са търпими. Слушай, знам че това е спам сега - но ти беше ли днес в Александровска? Понеже беше написала на 22ри, а мен днес цял ден Чернев не ми всигна тел да го питам мога ли да постъпя.

678
Радо, много ти благодаря че ми пращаш тази статия. Напоследък ми е много лошо и ми е трудно да ходя на работа, сега поне имам надежда, че това няма да трае цяла година! При мен е правен ПСРа към втория месец, защото професорът го нямаше по-рано, а на него пише първи месец. Въобще - ще видим какво ще каже той, аз тия дни ще отида до болницата. Ще ви пиша!

679
Благодаря ви на всички! Ужасно дълго ми се вижда една година по този начин, затова тайно се надявах, че все пак има шанс да бъде само 6 месеца! Но явно щом вие се справяте и аз все някак ще го избутам това лечение цяла година! Отивам да чета из форума!

680
Благодаря ви за бързите отговори! Ми, ще ходя при Чернев другата седмица, то затова ми е така зле явно. Не ми се ще да намалява дозата на Копегусът, но ако трябва. Аз имах ниско натоварване от самото начало (вирусът беше малко над 3 000) и вече в веремията вирус не се открива. Дори се чудех дали при генотип 1, но чиста веремия на 2рия месец (тогава я правих) той би могъл да ми спре лечението на 6-тия месец, че се мъча.
Ще ви пиша какво ми е изписал!

681
Здравейте! Аз съм на лечение от май месец с Пегасис и Копегус, лекуващ лекар ми е проф. Чернев от Александровка болница.
Дали бихте могли да ми кажете как според вас са за такъв момент следните кръвни резултати (нормата е за жени и съм написала само тези извън нормата):

Левкоцити 2.15 (3.5-10.5 норма)
Лимфоцити 53.700% (20-48 норма)
Гранулоцити 35.700% (от 40 до 70 норма)
Еритоцити 3.560 (3.7 - 5.3 норма)
Хемоглобин 104 (120-160 норма)
Хематокрит 0.315 (0.36 - 0.48 норма)

Другите неща са ми в норма като гледам. Но левкоцитите падат и ми е замаяно и лошо, а и някакви инфекции ме ловят и тормозят. С една дума се тормозя! Пия разни неща от типа на бирена мая, Герисан, Милгама Н, фолиева киселина от около месец. Но като гледам пак левкоцитите падат. Та въпросът ми е - как е било с вас? Докога падането им е поносимо и дали цялото лечение обикновенно варират в границата на 2.0 - 3.0?

Страници: 1 ... 44 45 [46]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007